“Det er fantastisk at have én leverandør, der kan stå for det hele, så vi ikke selv behøver at bekymre os om, om tingene ser ordentligt ud.”

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48

 

Erhvervsrengøring i Valby

Erhvervsrengøring skal udføres med grundighed og engagement!

Vil du have et erhvervsrengøringsfirma, der sætter en ære i at komme ind i hver en krog, gøre borde, gelændere og gulve skinnende rene og jage edderkopper væk selv under reolerne i bogholderiet?

Så er en erhvervsrengøringsaftale med Hebo Rengøring løsningen for dig. Med en beliggenhed i Herlev kommer vi overalt i København og omegn – herunder naturligvis også Valby.Vi udfører enhver form for erhvervsrengøring for både enkeltmandsvirksomheder og store virksomheder med omfattende domiciler. Vi kan klare alle opgaver fra kontorrengøring over trappevask og vinduespudsning til oprydning på byggepladser og pasning af de grønne områder omkring virksomheden, så I kan være sikre på, at alt både inde og ude altid fremstår pænt og indbydende for kunder, gæster og medarbejdere at færdes i.

Erhvervsrengøring i Valby fra familiedrevet virksomhed

Hebo Rengøring er en familiedrevet rengøringsvirksomhed med helt klare værdier og standarder for vores erhvervsrengøring. I spidsen af Hebo Rengøring står Helle og Bo Fosmark, som tilsammen har mere end 25 års erfaring fra rengøringsbranchen.

Vi udvælger nøje vores medarbejdere, og for at sikre en stabil, høj kvalitet i vores erhvervsrengøring har vi udviklet vores eget rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi er sikre på, at alle vores medarbejdere har helt styr på service, optimal brug af sæbe og rengøringsmidler, arbejdsmiljø, arbejdsteknikker osv. Alt sammen for, at du kan slappe af og vide, at brugerne af dine lokaler har rene og indbydende omgivelser at færdes i hver eneste dag.

Individuel plan for din erhvervsrengøring

Vi ved, at behov og krav til erhvervsrengøring er individuelle fra virksomhed til virksomhed – og derfor skal din erhvervsrengøringsløsning naturligvis skræddersys til dine behov. Hos Hebo Rengøring får du en individuel rengøringsplan, som udarbejdes på baggrund af et indledende møde, som regel med indehaver Bo Fosmark. Her laves en plan for, hvilke opgaver der skal udføres i hvilke områder af virksomheden, og hvor ofte de skal udføres.

Vi tager naturligvis de skiftende årstider i betragtning, så der gøres ekstra rent i indgangsarealer på årstider med sne og sjap. Samtidig er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os og lave ændringer til aftalen, hvis I oplever perioder med mindre rengøringsbehov – som i ferieperioder – eller ekstra behov, som efter firmafesten eller ved store kundearrangementer. Ring blot til din faste kontaktperson, som er angivet i din rengøringsplan – så klarer vi det.

Erhvervsrengøring i Valby med tilfredshedsgaranti

VI håber naturligvis, at I altid vil være fuldt ud tilfredse med vores erhvervsrengøring – ligesom vores mange andre kunder – men skulle det ske, at noget ikke lever op til vores standarder, tilbyder vi tilfredshedsgaranti, og vi vil gøre vores yderste for at rette op på tingene hurtigst muligt. Det er dog yderst sjældent, dette er nødvendigt – vores veluddannede personale har alle et stort engagement i deres arbejde, og vi tager selv på kontrolbesøg for at sikre, at alt fungerer, som det skal.

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring i Valby?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.