“Det er fantastisk at have én leverandør, der kan stå for det hele, så vi ikke selv behøver at bekymre os om, om tingene ser ordentligt ud.”

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48

 

Erhvervsrengøring i Lyngby

Erhvervsrengøring i Lyngby – altid klaret med et smil!

Vil du have erhvervsrengøring af høj kvalitet, så det altid er en fornøjelse at komme på arbejde?
Vil du være sikker på, at kunder og gæster får et godt indtryk af virksomheden, så snart de træder ind ad døren?

Eller har du måske brug for grovere rengøring af skurvogne eller oprydning på byggepladser, som kræver et særligt kendskab til sikkerhedsregler og et øje for, hvordan man får en skurvogn, der udsættes for skidt og snavs hver eneste dag, til at fremstå ren og indbydende?

Så lad Hebo Rengøring stå for din erhvervsrengøring!

Erhvervsrengøring af høj standard i Lyngby

Familievirksomheden Hebo Rengøring drives af ægteparret Helle og Bo Fosmark, og virksomhedens service afspejler grundlæggernes store engagement og kerneværdier: Kvalitet, ordentlighed og god service! Det er Helle og Bo, du får fat i, hvis du ringer eller skriver til Hebo Rengøring, og du vil hver gang opleve en nærværende og ærlig dialog om hver enkelt opgave.

Vi udfører erhvervsrengøringsopgaver for både små og store virksomheder i Lyngby, og det vigtigste for os er, at du som kunde er glad og tilfreds – derfor tilbyder vi naturligivs tilfredshedsgaranti, og vi kigger løbende forbi på kontrolbesøg for at sikre, at alt er, som det skal være.

> Læs her, hvad et udpluk af vores tilfredse kunder siger om os

Skræddersyet rengøringsplan for erhvervsrengøring i Lyngby

Hver eneste samarbejdsaftale om erhvervsrengøring indledes med et besøg af Bo, som sammen med jer gennemgår jeres lokaler og rengøringsbehov. Herefter får I udarbejdet en skræddersyet rengøringsplan, der også indeholder kontaktoplysninger på den faste kontaktperson, som har ansvaret for lige netop jeres erhvervsrengøring. Derved kan I altid let få fat i en person, som kender til jeres virksomhed og aftale, hvis I har spørgsmål, eller hvis I skulle få brug for at lave ændringer hen ad vejen.

Et af nøgleordene for Hebo Rengøring er nemlig også fleksibilitet: Har I skiftende behov i løbet af året – fx pga. ferie, eller hvis der er møder i huset på det tidspunkt, hvor vi normalt gør rent hos jer – så ring blot til os, så tilpasser vi os til det.

Specialuddannede medarbejdere til enhver form for erhvervsrengøring i Lyngby

Uanset om der er tale om kontorrengøringtrappevask, udvendig rengøring som vinduespudsning eller pasning af grønne arealer, oprydning på byggepladser eller rengøring af skurvogne har Hebo Rengøring specialuddannet personale til at varetage opgaverne. Vi sætter en ære i at yde dig den bedste service, og derfor har vi udviklet vores eget rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi er sikre på, at vores medarbejdere er engagerede, møder op med et smil – og har 100% styr på, hvordan opgaverne løses optimalt og sikkert.

Vores personale til oprydning på byggepladser kender eksempelvis alle sikkerhedsregler til punkt og prikke, og alle medarbejdere er udlært i at anvende vores svanemærkede rengøringsmidler optimalt, så rengøringen foregår så miljørigtigt som muligt.

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring i Lyngby?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.