Kontorrengøring i København

“Det er alfa og omega for os, at vores kontor/butik og gangarealer fremstår rene og indbydende – og det ved vi er tilfældet, når Hebo Rengøring har været her.”

Kim, Profil Optik

 

Rengøringsfirma i København

Lad os klare rengøringen for dig!

Er du træt af edderkopper og nullermænd på virksomhedens kontorer og gangarealer? Eller snavs og jord, der gemmer sig under bænkene i børnehavens garderobe? Vil du gerne slippe for alle bekymringer om græsslåning og beskæring af træer – og snerydning og saltning om vinteren? Ville du helst bare have ét rengøringsfirma, der kan klare al rengøringen – både ude eller inde? Eller drømmer du måske om fast rengøringspersonale, der ved, hvor støv og kaffepletter plejer at gemme sig – og som gerne tilpasser deres arbejdstider til dine behov?

Så er en rengøringsaftale med rengøringsfirmaet Hebo Rengøring i København svaret!

Vi udfører alle former for rengøring og ejendomsservice ude og inde og garanterer, at dine lokaler og bygninger altid fremstår rene, sunde og rare at være i, og at dine grønne arealer fremstår flotte og velholdte.

Vi kan bl.a. hjælpe virksomheder og ejendomme i København med:

Erhvervsregøring fra rengøringsfirma i København

Rengøringsfirmaet Hebo Rengøring kommer overalt i Københavns Kommune

Rengøringsfirmaet Hebo Rengøring dækker hele Københavns Kommune, og vi kommer lige, når du har brug for det. Vi tilbyder en individuel, fleksibel rengøringsplan, der er tilpasset dine behov i årets løb. Du kan altid med kort varsel ændre på tidspunktet for rengøringen – fx hvis I har møder på de tidspunkter, hvor vi normalt svinger støvekluden hos jer, eller hvis I har brug for ekstra rengøring efter håndværkere.

Specialuddannet personale giver optimal rengøring

Hebo Rengøring er det rette rengøringsfirma for dig, der stiller krav til din rengøring og ved, hvor dejligt det er, når alt er rent, pænt og ordentligt. Vi har vores helt eget rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi er sikre på, at din rengøring er i trygge hænder, når vores medarbejdere kommer hos jer. Du vil desuden altid have et team af faste medarbejdere tilknyttet, som kender jeres bygninger og behov, samt en fast kontaktperson, du kan henvende dig til, hvis du har spørgsmål, ændrede behov eller ris/ros til os.

Familievirksomhed med klare værdier

Bag Hebo Rengøring står Helle og Bo Fosmark, som grundlagde rengøringsfirmaet i 2010.

Helle og Bo Fosmark fra Hebo Rengoeringsfirma

Det er os, du møder, når du ringer til Hebo Rengøring, og ved de første kundemøder, hvor vi skal finde ind til, hvordan vi på bedst mulig måde løser dine rengøringsbehov.

Vi har tilsammen 25 års erfaring fra rengøringsbranchen – og helt klare holdninger til, at vores rengøringsfirma skal levere rengøring af høj kvalitet til virksomheder, institutioner og beboelsesejendomme overalt i København.

Derfor giver vi tilfredshedsgaranti til alle vores kunder, og vi kommer personligt på uanmeldte kontrolbesøg for at sikre, at alt er, som det skal være.

Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

33 11 33 30

Få hurtig kontakt

    Your message was sent successfully!

    Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

    Bo Fosmark

    Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.