“Vi bruger Hebo Rengøring til flytterengøring, når der skal nye lejere ind hos os – så ved vi, at alt er i orden, og lejligheden er i tiptop stand fra gulv til loft.”

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48

Flytterengøring i København og omegn

Vi tager os af flytterengøringen – og vi gør det med kort varsel.

Skal den nye beboer snart overtage lokalerne? Der er ofte et meget snævert tidsrum fra den ene beboer flytter ud, til den nye rykker ind. Og tit skal håndværkere nå at foretage forbedringer eller reparationer i mellemtiden. Det hele skal gå hurtigt og stadigvæk være grundigt, og tit betyder det brug for omfattende oprydning og meget grundig rengøring.

Lad Hebo Rengøring i København stå for flytterengøringen – vi kommer med kort varsel, fjerner sporene fra både håndværkere og sidste beboer, gør rent og sørger for, at den nye beboer kan flytte direkte ind og komme hurtigt på plads.

Grundighed er vores topprioritet – En flytterengøring inkluderer således bl.a.: afkalkning af vægge og sanitet på badeværelset, rensning af ovn, komfur og emhætte, overhaling af køleskabet, vinduespudsning – og selvfølgelig aftørring/vask af alle flader, så alt er rent og pænt til den nye beboer flytter ind.

Er du boligadministrator?

Læg nogle eller alle opgaver over til os – vi hjælper gerne med at koordinere besigtigelse, oprydning, vinduespudsning og rengøring, så du kan fokusere på papirarbejdet. Om opgaverne skal være store eller små, mange eller få, finder vi ud af sammen.

Vi udfører flytterengøring overalt i København

Vi hjælper gerne med både store og små opgaver, uanset hvor i København, din ejendom ligger – både enkeltstående rengøringer eller løbende flytterengøringer, når lejligheder i større

Ring til Bo og få et uforpligtende tilbud på flytterengøring!

33 11 33 30

Vores flytterengøringsteam består p.t. af:

Samuel

David

Richard

Michael

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Priseksempel, Flytterengøring:

  Rengøring og vinduespudsning af lejlighed:

  2 vær. fra 1.900 kr.
  3 vær. fra 2.600 kr.
  4 vær. fra 3.400 kr.

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.