“Rengøringsniveauet er højt på alle adgangsveje og toiletter, som bliver flittigt brugt, men som altid fremstår rene og appetitlige uanset vejret udenfor.”

Daisy Borvang, administrativ assistent, CSM Øst

Klinikrengøring i København og omegn

Vores ekspertise kommer dig til gode, når du vil sikre dig, at din klinik har hygiejnen i højsædet, og dine lokaler skal holdes sterile og bakteriefrie.

Du kan stole på, at bakterier ikke har en chance, når vores personale står for rengøringen i din klinik. Alle vores medarbejdere gennemgår hygiejnekurser og har erfaring med i bagagen. De ved, hvor der kræves særlig opmærksomhed på fx gribeflader og stænkflader, hvor bakterierne kan trives.

Du og dine medarbejdere vil hver dag møde ind til rene, friske og velduftende lokaler med et sundt indeklima. Al rengøring foregår med rengøringsprodukter og arbejdsredskaber, som vi – ud fra vores mange års erfaring med rengøring af klinikker – ved, sikrer det bedste resultat.

Du vil desuden møde os – Helle og Bo – med jævne mellemrum, når vi foretager kontrolbesøg, der er med til at sikre, at rengøringen af din klinik altid holder et højt kvalitetsniveau.

Vi udfører klinikrengøring overalt i København

Vi tilbyder klinikrengøring til praktiserende lægerspeciallægeklinikker og tandlægeklinikker overalt i København – til både store klinikker med mange lokaler og selvstændige behandlere med egne lokaler.

Ring til Bo og få et uforpligtende tilbud på din klinikrengøring!

33 11 33 30

Vores klinikrengøringsteam består p.t. af:

Pernille

Pernille fra Hebo Rengøring

Emilie

Eva

Eva fra Hebo Rengøring

Michael

Michael fra Hebo Rengøring

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Priseksempel, Klinikrengøring:

  Rengøring 3 gange om ugen:

  200m2 fra 3.150 kr.
  400m2 fra 6.350 kr.

  Rengøring 5 gange om ugen:

  200m2 fra 4.800 kr.
  400m2 fra 9.700 kr.
  600m2 fra 14.600 kr.

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.