ejendomsservice_koebenhavn_hebo_rengoering

Vores kerneværdier er:
Ordnede forhold
Erfarne og uddannede medarbejdere
Højt serviceniveau
Faglig stolthed
Omhyggelighed
Fleksibillitet
Miljøvenlige produkter
Fornuftige priser
Løbende kvalitetssikring

Du skal vide, hvem du handler med.

Vi – Helle og Bo Fosmark – startede Hebo Rengøring i 2010. Vi brænder for vores virksomhed og er dybt engageret i dagligdagen i Hebo Rengøring, og vi er garanter for, at du som kunde får løst dine opgaver til UG.

Det er os, du får fat i, når du ringer eller skriver til Hebo Rengøring, og du vil altid opleve en tæt, nærværende og ærlig dialog om hver enkelt opgave.

Vi har tilsammen 25 års erfaring inden for rengøringsbranchen, og vi ved derfor præcis, hvad der skal til for at skabe et rent og behageligt arbejdsmiljø for dig og dine kolleger, rare og behagelige omgivelser for dine kunder, eller lækre og indbydende boliger for dine lejere.

Det vigtigste for os er, at du som kunde er glad og tilfreds – derfor er høj kvalitet, god kundeservice og fleksibilitet kerneværdier i vores virksomhed. Vores personale er valgt med omhu og grundigt uddannet i at varetage de daglige rengøringsopgaver, og de er pligtopfyldende og ved, hvor vigtigt det er at komme ud i alle kroge og hjørner, når der gøres rent. Du kan læse mere om uddannelsen af vores medarbejdere på siden om vores Rekrutterings- og oplæringskoncept.

Erhvervsrengøring og Ejendomsservice i København af Hebos rengøringshold

Vi leverer kun skræddersyet rengøring og aldrig en standardløsning. Vi sætter os ind i netop dine rengøringsbehov og laver en individuel rengøringsplan, hvor vi afstemmer forventninger og noterer alle opgaver.

Derfor tilbyder vi også tilfredshedsgaranti – og rykker hurtigt ud, hvis noget ikke er helt, som det skal være, eller du pludselig har fået nye eller andre behov.

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  “Det er fantastisk at have én leverandør, der kan stå for det hele, så vi ikke selv behøver at bekymre os om, om tingene ser ordentligt ud.”

  Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48

  Vi har vores helt eget
  Rekrutterings- og oplæringskoncept!

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.