ejendomsservice_koebenhavn_hebo_rengoering

“Vi sætter stor pris på, at vi har faste medarbejdere tilknyttet, så vi kan slappe af i vished om, at alle rutiner opretholdes, og eventuelle særlige aftaler huskes fra gang til gang.”
Kim, Profil Optik

Individuel rengøringsplan

Det betyder, at:

 • Du får din helt egen rengøringsplan – skræddersyet til dine ønsker og behov.
 • Du ved altid, hvad du får, hvornår det sker, og hvem der kommer.

Vi starter ethvert samarbejde med et opstartsmøde, hvor du møder den daglige rengøringsleder. Her gennemgår vi rengøringsplanen og laver en forventningsafstemning.

Du møder altid det samme rengøringspersonale. Vi arbejder i teams af 2-4 medarbejdere med en nøgleperson tilknyttet, som altid kender dine ønsker og behov. Der er som minimum altid 1-2 fra teamet klar til at varetage din rengøring, og du mærker ikke noget til ferie og sygdom blandt rengøringspersonalet.

Nøglepersonen er din faste kontaktperson, som du har en direkte hotline til.

Vi yder tilfredshedsgaranti

Rengøringspersonalet laver egenkontrol, og vi (Helle og Bo) kommer selv på uanmeldte kontrolbesøg. Derved holder personalet i teamet hinanden op på løftet om den gode, kontinuerlige kvalitet.

Skulle du alligevel falde over noget, der ikke lever op til den aftalte standard, så bliver der selvfølgelig omgående rettet op på det.

Du kan selv bestemme standarden

Vi tilbyder nemlig differentieret rengøring, som er bygget op omkring inddeling i zoner og inddeling i “grundighed”. Dine lokaler bliver inddelt i zoner alt efter brugsfrekvens. Det vil sige, at vi tager højde for, at nogle af dine kvadratmeter blive brugt mere end andre – derfor er der forskel på rengøringsbehovet og kvadratmeterprisen i de forskellige lokaler.

Du får altid gjort rent! – Det, du bestemmer, er, hvor grundige vi skal være. Vi arbejder med tre niveauer:

    Extra (toiletter, køkken, baderum, omklædning, kantiner o.lign.)

Lokalerne bliver gjort rent fra a-z hver gang, og der vil ikke forekomme nogen som helst form for snavs eller urenheder. Der udføres desinfektion på områder, der kræver det (fx omkring en toiletkumme).

  Udvidet (kontorer, mødelokaler, klasselokaler o.lign.)
Lokalerne fremstår rene og indbydende uden synligt snavs og urenheder. Alle vandrette flader indtil “nå-højde” (180 cm) rengøres. Flader over “nå-højde” rengøres efter behov, og pletter fjernes på kontakter, døre og dørkarme.

 Basis (indgangspartier, gangarealer, trapper, depoter o.lign.)
Lokalerne fremstår rene og indbydende. Alle flader indtil “nå-højde” rengøres efter behov.

Erhvervsrengøring og Ejendomsservice i København af Hebos rengøringshold

Du er sikret kvalitet

Hebo Rengøring leverer høj kvalitet til fair priser. Vi stiller krav til vores medarbejdere og forventer, at de tilgår arbejdet med stor faglig stolthed – uanset arbejdets art, omfang eller pris.

Kvaliteten sikres på forskellige måder:

 • Du vil altid møde veluddannet personale. Alle medarbejdere er uddannet i vores eget Rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi kan stå inde for hver enkelt medarbejders viden og evner.
 • Vi sørger altid for at være ajourført med alle nye tiltag på markedet (bl.a. gennem vores brancheforening Danske Service), så medarbejderne har de bedste redskaber til at udføre deres arbejde.
 • Arbejdet i teams giver mulighed for turnusordninger, så hver enkelt medarbejder kender alle de forskellige arbejdsområder hos kunderne. Dermed undgår vi ensformighed i arbejdsgangen, og hver enkelt medarbejder føler en større arbejdsglæde = et godt resultat hos dig som kunde. Samtidig sikrer det, at du altid møder de samme medarbejdere, og at alle, der kommer hos dig, er godt inde i opgaverne, så du altid kan forvente at få samme, høje kvalitet hver eneste gang – også i ferier og ved sygdom.

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.