Det er fantastisk at have én leverandør, der kan stå for det hele, så vi ikke selv behøver at bekymre os om, om tingene nu ser ordentligt ud.”

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48.

Du præsenterer dit rengøringsbehov, og vi leverer løsningen!

Har du brug for et rengøringsfirma i København, hvor du véd, at rengøringen bare kører, er af høj kvalitet – og som leveres med et smil? Så lad Hebo Rengøring stå for rengøringen i din virksomhed, institution, udlejningsejendom, klinik mv.

Vi kan hjælpe med en bred vifte af services – Du kan finde information om alt det, vi tilbyder, ved at klikke på produktboksene længere nede på siden. Foretrækker du problemløsning og ærlig snak uden at klikke dig frem til det først, er du mere end velkommen til at springe siden her over, gribe telefonen og ringe til Bo på tlf.: 33 11 33 30.

Dine behov er aldrig magen til naboens, så du skal naturligvis have præcis det, DU står og mangler. Vi laver en individuel rengøringsplan til dig, som selvfølgelig kan justeres undervejs, hvis dine behov ændrer sig.

Du får ro og overskud til at fokusere på dit arbejde og dine kunder, når du lader Hebo Rengøring sørge for, at rammerne til det er i orden: ryddelige og rengjorte lokaler og bygninger både ude og inde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få hurtig kontakt

    Your message was sent successfully!

    Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

    Bo Fosmark

    Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.