“De udfører altid opgaverne til UG. Der bliver aldrig sprunget over, hvor gærdet er lavest, og der bliver rykket ekstra ud i vintersæsonen, hvor behovet er større.”

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48

 

Hebo – Rengøringsfirma i Brøndby

Lad os klare rengøringen for dig!

Vil du have et rengøringsfirma, der leverer ordentlig service og rengøring af højeste kvalitet, så dine bygninger og lokaler altid fremstår pæne, rene og indbydende? Som går til store og små opgaver med faglig stolthed, engagement og smil – og som kommer som aftalt og samtidig er fleksible, hvis dine rengøringsbehov ændrer sig, så hele processen omkring rengøringen bare fungerer så let, at du slet ikke behøver at tænke på det?Lad rengøringsfirmaet Hebo Rengøring klare rengøringen for dig – så kan du læne dig tilbage i bevidstheden om, at alle støvfnug og edderkopper bliver fanget indenfor, og al ukrudt og vildtvoksende græs tæmmet udenfor.Vi klarer store og små rengøringsopgaver og ejendomsservice for virksomheder, institutioner, lægeklinikker og beboelsesejendomme i Brøndby Kommune, herunder:

Hebo Rengøring kommer overalt i Brøndby Kommune

Rengøringsfirmaet Hebo Rengøring kommer overalt i København og omegn – herunder Brøndby. Vi er fleksible og tilbyder alle kunder en individuel rengøringsplan – hos os får du ikke bare en “hyldevare” men en skræddersyet løsning, der passer til dine rengøringsbehov – også når de skifter i løbet af året. Samtidig har du altid mulighed for at ændre tidspunkt for en rengøring, fx hvis I har aftenarrangementer eller møder på det tidspunkt, hvor vi normalt gør rent hos jer.

Vi yder god service – så du kan slappe af

Hvad enten der er tale om en virksomhed, beboelsesejendom, institution, klinik eller noget helt femte, er ordentlig rengøring alfa og omega for at give både daglige brugere og gæster en god oplevelse, når de færdes der. Det ved vi – og derfor sætter vi en ære i at yde en rengøringsservice af højeste kvalitet.

Vi håndplukker vores medarbejdere og uddanner dem selv gennem vores egenudviklede rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi er sikre på, at de medarbejdere, vi sender ud til dig, kan deres kram – og brænder for det. Så kan du nemlig roligt invitere indenfor i vished om, at dine bygninger og lokaler altid er dejlige at komme i!

Hebo Rengøring – Familievirksomhed med stærke værdier

Hjerterne bag Hebo Rengøring er Helle og Bo Fosmark, som startede rengøringsfirmaet sammen i 2010.

Helle og Bo Fosmark fra Hebo Rengoeringsfirma

Det er os, du møder, når du ringer til os, og når vi holder første møde om dine rengøringsbehov. Virksomheden bygger på vores værdier om ordentlighed, kvalitet, høflighed og god kundeservice.

Vi har fingrene dybt nede i dagligdagen i virksomheden og tager løbende på uanmeldte kontrolbesøg for at sikre, at alt er, som det skal være.

Og vi giver naturligvis tilfredshedsgaranti, så du til enhver tid kan slappe af og nyde dine rene og indbydende omgivelser.

Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

33 11 33 30

Få hurtig kontakt

    Your message was sent successfully!

    Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

    Bo Fosmark

    Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.