“Første arbejdsdag efter hovedrengøringen var skøn – alt var rent, pænt og velduftende, så det var en fornøjelse at komme på arbejde.”

Anders Johansen Krauch, chefkonsulent/ejer, HumanAssist

Hovedrengøring i København og omegn

Kom helt i bund med rengøringen – fx efter håndværkere, efter kundearrangement, i institutionsferien eller før indflytning.

Den daglige rengøring holder skidtet fra døren, men nogle gange om året er det nødvendigt at komme helt i bund med en omgang hovedrengøring – det giver også et bedre udgangspunkt for den daglige rengøring.

Hebo Rengøring i København hjælper dig med at komme til bunds i snavset og gøre den daglige rengøring nemmere. Gulve, lofter, lister, overflader – ja, kort sagt ALT – får en overhaling, når vi går i gang med en hovedrengøring hos jer. Gulvene skures og får polish, tæpperne renses, og nullermændene bag møblerne jages væk.

Og vi gør det, når du ikke er der!

Du undgår at blive forstyrret i dit arbejde og din dagligdag ved at booke os til weekender og i dine ferier. Så rydder vi det hele, gør hovedrent og rydder alt tilbage på plads, inden du møder på arbejde igen.

Vi kan bl.a. hjælpe med hovedrengøring, hvis du har:

Haft gæster… Holdt firmafest… Afholdt kundekonference…
Vi rydder op, gør rent og sørger for, at kontoret igen er klædt på til at være arbejdsplads mandag morgen.

Travlt med at flytte…
Slip for hovedrengøring af de gamle lokaler inden overdragelse eller hovedrengøring af de nye lokaler inden indflytning. Vi klarer det hele for dig.

Haft håndværkere…
Når håndværkerne er færdige og er rykket ud med deres værktøj og maskiner, ligger der typisk et fint lag støv overalt. Vi tørrer alle dine flader ned og fjerner også alle andre spor efter håndværkerne.

Bedst tid i ferier…
Især institutioner som skoler, børnehaver og fritidshjem har høj belastning næsten året rundt. Her kommer vi i sommerferien eller juleferien og gør rent i bund – inkl. grundig nedvaskning af institutionskøkkener (komfurer, køleskabe, skuffer, skabe og overflader), garderober, vægge og døre.

Alle vores rengøringsprodukter er naturligvis miljøvenlige, så vi passer på både brugerne af dine lokaler, på vores medarbejdere – og på miljøet.

Vi hjælper med hovedrengøring overalt i København

Vi hjælper virksomheder og udlejere i København med hoverengøring lige præcis hvor og hvornår der er brug for det, til store såvel som små opgaver.

Ring til Bo og få et uforpligtende tilbud på din hovedrengøring!!

33 11 33 30

Vores hovedrengøringsteam består p.t. af:

EVA

Eva fra Hebo Rengøring

Michael

Michael fra Hebo Rengøring

Richard

Samuel

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Priseksempel, Hovedrengøring:

  Rengøring af kontor eller butik:

  200m2 fra 2.400 kr.
  400m2 fra 4.700 kr.
  600m2 fra 7.000 kr.
  800m2 fra 9.400 kr.

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.