“Vi får en rigtig god behanding af Helle og Bo – hos dem får man ikke bare en standardvare.”

Anders Johansen Krauch, chefkonsulent/ejer, HumanAssist

Andre siger om Hebo

Din tilfredshed som kunde er det allervigtigste for os!

Vi samler på glade og tilfredse kunder, og det kan vi kun, hvis vi har fokus på HØJ KVALITET, GOD KUNDESERVICE og FLEKSIBILITET.

Din mening er vigtig for os – og vigtig for andre nye kunder.
Derfor har vi bedt nogle af vores glade kunder sige nogle ord om os, som kan være med til at vise andre, hvad det egentlig er, du siger ja tak til, når du siger ja til at være kunde hos Hebo Rengøring.

Herunder kan du læse, hvad nogle af vores mange tilfredse kunder siger om os.

P.S. Er du allerede en glad kunde hos os, og vil du gerne give en anbefaling videre? – Så send en mail til Helle på info@heborengoering.dk

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   

  I Barslund har vi fået hjælp af Hebo Rengøring til opgaver både inde og ude. De står for levering og rensning af måtter, og det fungerer upåklageligt – de kommer, når der er brug for det, så måtterne altid er rene og pæne, også i de perioder, hvor de er ekstra våde og snavsede af sne og regn.

  Hebo Rengøring står desuden for rengøring af vores skurvogne, så vores medarbejdere altid har behagelige omgivelser til deres pauser. Det er en til tider krævende opgave at få en skurvogn til at fremstå ren og indbydende, men den opgave klarer Hebo Rengøring helt til UG. Det er desuden rigtig god kundeservice, at Hebo Rengøring kører ud til de steder, vi arbejder – selv hvis de ligger uden for deres normale område.

  Henrik Schmidt, Projektleder, Barslund

   

  Vi behøver ikke bekymre os om at rydde op, når vi er færdige på en byggeplads – det klarer Hebo Rengøring for os. De tager sig af både småt og stort, så vi roligt kan overdrage byggeriet til kunden, når det er færdigt. Der er altid orden i tingene hos Hebo Rengøring – alle papirer er i orden, der er overenskomst, og alle sikkerhedsregler overholdes, hvilket er af afgørende betydning, når arbejdspladsen er en byggeplads. Medarbejderne møder altid med et smil og er klar til at tage fat, og de er specialuddannet til de opgaver, de udfører for os, både den grove oprydning og den afsluttende rengøring. Når Hebo Rengøring står for oprydningen, kan vi slappe af i vished om, at pladsen efterlades nydelig og ryddelig, når vi forlader den.

  Byggeleder, Skou Gruppen A/S

   

  Det er alfa og omega for os, at vores kontor/butik og gangarealer fremstår rene og indbydende – og det ved vi er tilfældet, når Hebo Rengøring har været her. De er grundige og kommer ind i alle kroge og hjørner. Det er rart for medarbejderne at møde på arbejde til rene borde og nyvaskede gulve, og vores kunder får altid et godt indtryk, når der er pænt og rent i butikken. Vi sætter stor pris på, at vi har faste medarbejdere tilknyttet, så vi kan slappe af i vished om, at alle rutiner opretholdes og eventuelle særlige aftaler huskes fra gang til gang.”

  Kim, Profil Optik

   

  Vi har for første gang i år brugt Hebo Rengøring til at forestå hovedrengøring af vores lokaler – og det var et rigtig godt valg! Første arbejdsdag efter rengøringen var skøn – alt var rent, pænt og velduftende, så det var en ren fornøjelse at komme på arbejde. De har et godt øje for, hvor snavs og edderkoppespind kan finde på at gemme sig, og sørger for at komme ind bag alle møbler og ind i alle kroge.

  Vi får en rigtig god behandling af Helle og Bo – hos dem får man ikke bare en standardvare. Vores samarbejde blev indledt med, at Bo kom på besøg hos os, og vi fik en god snak om vores behov. Herefter vi fik vores helt egen rengøringsplan, der beskriver, hvilke opgaver der skulle udføres, hvornår det skulle gøres, og hvem der havde ansvaret for det, så vi vidste, hvem vi skulle kontakte, hvis der blev brug for det. Derefter kørte det hele helt uden problemer – det er en dejlig fornemmelse, når man kan overlade sådan en opgave til nogen og vide, at den bliver udført lige efter bogen.

  Anders Johansen Krauch, Chefkonsulent/Ejer, HumanAssist

   

  Da vi skulle vælge nyt rengøringsfirma, benyttede vi Google til at få et overblik over udbuddet på Frederiksberg.

  Det, der var afgørende for vores valg, var, at Hebos hjemmeside afspejlede det rengøringsniveau, som vi gerne ville have i en gammel villa på Frederiksberg.

  Vi fik et super tilbud, som vi bare ikke kunne sige nej til.

  Vi startede med en grundig hovedrengøring og derefter en vedligeholdelse, som vi er meget tilfredse med.

  Vores hus er fyldt med psykologer, og vi har rigtigt mange klienter igennem huset i løbet af ugen.

  Rengøringsniveauet er højt på alle adgangsveje og toiletter, som bliver flittigt brugt, men som altid fremstår rene og appetitlige uanset vejret udenfor.

  Udover rengøring sørger Hebo også for opfyldning af diverse produkter i både køkken og på toiletter.

  Vi kan absolut anbefale Hebo Rengøring til andre virksomheder.

  Daisy Borvang, Administrativ assistent, CSM Øst

   

  Vi har i tre år jævnligt haft besøg af Hebo Rengøring, når det har været tid at oliere vores gulve. Kvaliteten af deres arbejde er altid i top – de er grundige og har stor erfaring med optimal vedligeholdelse af gulve. Det er en sand fornøjelse at komme på arbejde bagefter – alt ser ud som nyt!

  Samtidig er de meget fleksible og tilpasser altid tidspunktet til vores behov, så olieringen sker, når den ikke er til gene i virksomhedens dagligdag.

  Hebo Rengøring har desuden ryddet sne for os i snart to år, og det fungerer bare. Jeg behøver ikke bekymre mig, når vejrudsigten melder sne; jeg ved, at de rykker ud på alle tider af døgnet og holder øje med, hvornår det skal gøres.

  Desuden får vi altid en kvittering pr. SMS, hver gang de har været ude at rydde sne og salte, så vi hele tiden er up-to-date med tingenes tilstand og ved, at både medarbejdere og gæster trygt kan færdes på vores p-pladser og gangstier.

  Peter Løkke, Teknisk koordinator, Dansekapellet

   

  Vi har brugt Hebo til vinduespudsning i ca. 1 år, og vi er yderst tilfredse.

  Specielt er vi glade for, at alle vinduesrammerne bliver tørret grundigt af med klud hver gang, og det er vel at mærke både ud- og indvendigt.

  Det har vi aldrig oplevet før.

  Derudover vil vi også nævne den meget søde og meget høflige betjening fra vinduespudseren, hver gang han kommer.

  Det er en stor fornøjelse, og vi kan kun give Hebo de bedste anbefalinger

  Anne O. Eidorff, Managing Director, Eidorff

   

  Hebo Rengøring står for levering af forskellige papirvarer, sæbe osv. til hele virksomheden. Det gør det enormt nemt for os, at vi kan bruge én leverandør til alting, og vi ved, at de produkter, Hebo Rengøring leverer, er af god kvalitet.

  De har stor erfaring og giver god rådgivning om, hvilke produkter der passer bedst til vores behov, og hvilke mængder vi bør indkøbe fra gang til gang, så det hele bliver så let som muligt for os.

  Lise-Lotte Duch, Leder, FAKTI

   

  Hebo Rengøring står for levering af forskellige papirvarer, sæbe osv. til hele virksomheden. Det gør det enormt nemt for os, at vi kan bruge én leverandør til alting, og vi ved, at de produkter, Hebo Rengøring leverer, er af god kvalitet.

  De har stor erfaring og giver god rådgivning om, hvilke produkter der passer bedst til vores behov, og hvilke mængder vi bør indkøbe fra gang til gang, så det hele bliver så let som muligt for os.

  Thomas Strauss, Indkøb, WHR

   

  Vi har lavet en samlet pakke hos Hebo, hvor de står for en lang række ting både indendørs og udendørs. Udenfor sørger de for, at ALT ser ordentligt ud på vores udenomsarealer. Vi har mange kvadratmeter parkeringsplads, adgangsveje, fællesarealer og grønne pletter, og det er vigtigt, at alt er pænt og velholdt, så vores lejere kan føle sig godt tilpas. Græsset bliver slået, ukrudt holdt nede, fortove og parkeringspladser fejet – kort sagt er det en fornøjelse at komme ved vores ejendomme, når Hebo Rengøring har været i sving.

  Indenfor står de for den ugentlige vask af trapperne i vores ejendomme, og de udfører altid opgaverne til UG. Der bliver aldrig sprunget over, hvor gærdet er lavest, og der bliver rykket ekstra ud i vintersæsonen, hvor behovet er større.

  Desuden bruger vi Hebo Rengøring til flytterengøring, når der skal nye lejere ind hos os – så ved vi, at alt er i orden, og lejligheden er i tiptop stand fra gulv til loft. Det er fantastisk at have én leverandør, der kan stå for det hele, så vi ikke selv behøver at bekymre os om, om tingene nu ser ordentlige ud. Vi har en fast aftale med Hebo om, hvornår de forskellige ting skal gøres, og vi oplever altid høj kvalitet og rigtig god service.

  Benny Zacho, Bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48 Skansebjerg

   

  Vi skal kunne regne med hurtig og effektiv udrykning, når der skal gøres rent efter os, så vi kan aflevere vores projekt til tiden. Vi har brugt Hebo Rengøring i et år nu, og alt kører bare som smurt. Vi oplever altid høj kvalitet og rigtig god service.

  Oprydning efter håndværkere kan være lidt af en udfordring, men Hebo Rengøring klarer det hele – de tager sig af alt lige fra oprydning af gulvpap og restmaterialer til den afsluttende rengøring af gulve, vægge osv., så vi trygt kan afslutte opgaven og fremvise resultatet til vores kunder.

  Adrian Mikkelsen, Projektleder, HK Enterprise A/S

   

  Hebo Rengøring står i forvejen for den daglige rengøring hos os, og det er SÅ nemt at lade dem holde øje med sæbe, papir osv., når de alligevel er her.

  Vi kan være helt sikre på, at vi aldrig løber tør, selv om vi har mange brugere i huset hver eneste dag. Vi behøver slet ikke at tænke på det – alt det klarer Hebo Rengøring bare.

  Daniel Posin, Byggeleder, WHR

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.