“Hebo står for levering og rensning af måtter, og det fungerer upåklageligt – de kommer, når der er brug for det, så måtterne altid er rene og pæne, også i de perioder, hvor de er ekstra våde og snavsede af sne og regn.”

Henrik Schmidt, projektleder, Barslund A/S

Måtteservice og linnedservice i København og omegn

Er du træt af ridsede trægulve fra sand og småsten, der bliver slæbt med ind? Eller af vinterens bivirkninger med store saltskjolder og regnvåde pletter, der indbyder til brækkede ben og småforskrækkede balancespjæt?

Så kan måtteservice fra Hebo Rengøring gøre din hverdag bedre og din virksomhed mere indbydende og sikker at færdes i for både kunder, gæster og medarbejdere.

Med en måtteserviceordning hos Hebo Rengøring kan du helt slippe for selv at holde styr på udskiftning og rengøring af måtterne. Vi tilbyder leje og service af professionelle måtter, der effektivt tager snavset – uanset hvor meget de bliver brugt. Vi laver en fast aftale med dig om, hvor tit du har behov for udskiftning – så sørger vi for ombytning og vask af måtterne. Og vi tilpasser selvfølgelig vores måtteservice efter årstiden og mængden af vand fra oven.

Linnedservice

Viskestykker, klude og håndklæder er mest indbydende, når de er friske. Du kan udvide din måtteløsning til også at inkludere vask af klude, viskestykker og andre tekstiler, du har et væsentligt forbrug af. Så samler du det hele ét sted – og er sikker på, at dine måtter og dit linned altid er i top.

Vi leverer måtter og linned overalt i København

Vi tilbyder måtte- og linnedservice til virksomheder overalt i København og omegn – og uanset opgavens omfang!

Ring til Bo og få et uforpligtende tilbud!

33 11 33 30

Teamet der p.t. står for måtteservice og linnedservice er:

Ghaffar

Richard

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Priseksempel, Måtte- og linnedservice:

  Vi er leveringsdygtige i måtter i alle størrelser og med udskiftning, som det passer bedst for dig.

  Ring til Bo og få en pris:

  33 11 33 30

  Ofte stillede spørgsmål om måtte- og linnedservice:

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.