“Jeg behøver ikke bekymre mig, når vejrudsigten melder sne; jeg ved, Hebo rykker ud på alle tider af døgnet og holder øje med, hvornår der skal ryddes.”

Peter Løkke, teknisk koordinator, Dansekapellet, København

Snerydning og saltning i København og omegn

Smukt ser det ud, når din ejendoms udearealer er klædt i hvidt, og det er frostklart…

…men glatte og snedækkede fortove og veje er ofte til stor gene for de folk, der færdes i området, og hvis uheldet er ude, kan man komme rigtigt galt af sted.

Du behøver ikke selv stå tidligt op og fatte sneskovlen. Med en serviceordning om snerydning og saltning hos Hebo Rengøring i København kan du være sikker på, at dine veje, fortove, parkeringspladser og gårdarealer bliver ryddet og fremstår rene og præsentable – og ikke mindst sikre – inden kl. 6.30. Vejrudsigten holder vi øje med for dig – vi har døgnvagt hele vinteren og rykker ud med det fornødne mandskab og maskiner, så snart der er behov for snerydning og saltning, så dine kunder, medarbejdere, gæster eller beboere kan færdes trygt og sikkert hos dig uanset vind og vejr.

Det er nemt at følge med i, hvor tit vi besøger din adresse. Der kommer en kvittering til dig pr. sms efter hver snerydning og saltning – så er du aldrig i tvivl om, hvorvidt tingene er, som de skal være. Og du betaler selvfølgelig kun lige præcis for det, du får; Ved en serviceordning er der en fast aftalt pris pr. gang (så prisen afhænger altså ikke af, hvor meget Kong Vinter har åbnet for sluserne), der er ingen skjulte gebyrer, og vi tilbyder både prisgaranti og tilfredshedsgaranti!

Vi hjælper med snerydning og saltning overalt i København

Hebo Rengøring kommer overalt i København til både små og store snerydningsopgaver, hvad enten der er tale om mange veje, p-pladser og stier eller enkelte indkørsler og fortove.

Ring til Bo og få et uforpligtende tilbud på snerydning og saltning!

33 11 33 30

Vores snerydningsteam består pt. af:

Andreas

Andreas fra Hebo Rengøring

Kim

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Priseksempel, Snerydning og saltning:

  Fortov pr. gang:

  Saltning 40 m fra 138 kr.
  Snerydning og saltning 40 m fra 224 kr.

  P-pladser o.lign. pr. gang:

  Saltning 200m2 fra 130 kr.
  Saltning 400m2 fra 320 kr.
  Snerydning og saltning 200m2 fra 200 kr.
  Snerydning og saltning 400 m2 fra 415 kr.

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.