Rengøring i København

“Første arbejdsdag efter rengøringen var skøn – alt var rent, pænt og velduftende, så det var en fornøjelse at komme på arbejde.”

Anders Johansen Krauch, chefkonsulent/ejer, HumanAssist

 

Hebo – Rengøringsfirma i Rødovre

Lad os klare rengøringen for dig!

Vil du have et rengøringsfirma, som ikke blot sørger for, at alt er skinnende rent og pænt indendørs – men som også kan tage sig godt af dine udenomsarealer, facader, tagrender, vinduer – ja, sågar snerydning og saltning om vinteren? Eller har du blot brug for at få pudset dine vinduer nogle gange om året – eller enkeltstående oprydning efter et byggeprojekt?

Så kan Hebo Rengøring hjælpe dig! Vi klarer alle former for rengøring, ejendomsservice og byggepladsservice og udfører små som store opgaver med et smil.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Hebo Rengøring kommer overalt i Rødovre Kommune

Rengøringsfirmaet Hebo Rengøring hjælper virksomheder, beboelsesejendomme, institutioner, læge- og tandlægeklinikker og butikker i hele Rødovre Kommune og kommer altid, hvor og hvornår du har brug for det. Rengøringens omfang og tidspunkt aftales i samråd med dig og skrives ind i din helt egen individuelle rengøringsplan. Her står der også, hvem din faste kontaktperson hos os er, og hvilke medarbejdere der står for at udføre opgaverne hos dig. (For du får naturligvis faste medarbejdere tilknyttet, som kender jeres rutiner og opgaver til bunds).

Hvis du skulle få brug for at ændre noget i aftalen eller flytte tidspunktet for en rengøring en enkelt gang, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så finder vi ud af det.

Håndplukket, veluddannet personale

Vi sætter en ære i at give dig rengøring af højeste kvalitet – derfor er alt vores personale håndplukket, og alle har gennemgået vores introducerende uddannelsesforløb og evt. senere specialiseringsforløb. Vi har udviklet vores eget unikke rekrutterings- og oplæringskoncept som garanti for, at alle vores medarbejdere kan deres opgave til UG, så du kan slappe af og vide, at  alle brugere af dine bygninger får en god oplevelse ved at komme der.

Hebo Rengøring
– en ordentlig familievirksomhed

Helle og Bo Fosmark fra Hebo Rengoeringsfirma

Hebo Rengøring blev startet af os – Helle og Bo Fosmark – i 2010, og vi står i spidsen af virksomheden, som bygger på vores i alt 25 års erfaring fra rengøringsbranchen.

Værdierne bag rengøringsfirmaet Hebo Rengøring er klare: Kunderne skal have rengøring af høj kvalitet, leveret med god kundeservice og fleksibilitet. Vi giver også selv et nap med, når opgaverne skal udføres, og samtidig er det altid os, du får fat i, når du ringer til virksomheden.

Vi er garanter for, at du som kunde altid får det, du betaler for – vi tager på uanmeldte kontrolbesøg og tjekker op på, at alt er, som det skal være – og derfor er vi heller ikke blege for at give tilfredshedsgaranti.

Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

33 11 33 30

Få hurtig kontakt

    Your message was sent successfully!

    Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

    Bo Fosmark

    Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.