Erhvervsrengøring og Ejendomsservice i København af Hebos rengøringshold

“Det er alfa og omega for os, at vores kontor/butik og gangarealer fremstår rene og indbydende – og det ved vi er tilfældet, når Hebo Rengøring har været her.”

Kim, Profil Optik

Erhvervsrengøring i København

Erhvervsrengøring skal udføres med engagement og omhyggelighed!

Vil du have

 • lækre og indbydende kontorer, som er behagelige at færdes i?
 • skinnende rene kantineområder, som indbyder til hyggelig snak over frokosten?
 • pæne og præsentable mødelokaler, hvor kunder, samarbejdspartnere og andre mødedeltagere kan føle sig godt tilpas, uanset hvornår på ugen mødet ligger?

Så er en rengøringsaftale med Hebo Rengøring i København svaret.

 

Erhvervsrengøring overalt i København

Vi kommer overalt i København og omegn og udfører erhvervsrengøring for virksomheder af alle størrelser – fra mindre kontorer til store virksomhedsdomiciler. Du får en individuel rengøringsplan, så din erhvervsrengøring skræddersys til lige netop dine behov – og du har naturligvis mulighed for at lave om på omfang og tidspunkt for rengøringen, hvis der bliver behov for det, fx ved ferier, eller hvis I får brug for ekstra rengøring efter firmafesten.

I rengøringsplanen får du også en oversigt over dit rengøringsteam samt kontaktoplysninger på din faste kontaktperson, som du naturligvis altid er velkommen til at henvende dig til, hvis du har spørgsmål, eller jeres behov ændrer sig hen ad vejen.

Erhvervsrengøring København

Erhvervsrengøringsfirma i København med eget rekrutterings- og oplæringskoncept

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at din virksomheds lokaler er rene, pæne og behagelige at færdes i – både for virksomhedens egne medarbejdere og for kunder, samarbejdspartnere og andre gæster. Derfor har vi udviklet vores eget rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi er sikre på, at de medarbejdere, vi sender ud til fx kontorrengøringvinduespudsning eller trappevask er specialuddannet til lige netop dén opgave – og at de naturligvis altid møder op med et smil og har fokus på at yde dig den bedste service!Vi har også medarbejdere, som er specialuddannet til grovere erhvervsrengøringsopgaver så som byggepladsserviceslutrengøring efter håndværkere og rengøring af skurvogne. Disse medarbejdere har naturligvis alt nødvendigt sikkerhedsudstyr og er oplært i de nødvendige sikkerhedsregler.

Familieejet virksomhed med et hjerte, der banker for erhvervsrengøring

Hebo Rengøring i København er grundlagt og drives af ægteparret Helle og Bo Fosmark, som tilsammen har mere end 25 års erfaring fra rengøringsbranchen. Vi ved, hvor der skal ses ekstra efter i hjørnerne, og hvor genstridige nullermænd og spindelvæv kan gemme sig på kontorer og bag døren i mødelokalet – og vi sætter en ære i at sikre os, at vores personale kommer ind i hver en krog, når vi får overdraget ansvaret for jeres erhvervsrengøring.

Netop derfor er vi heller ikke bange for at give tilfredshedsgaranti til vores kunder – og vi kommer personligt på uanmeldte kontrolbesøg for at sikre os, at alt er, som det skal være.

Læs her, hvad et udpluk af vores tilfredse erhvervsrengøringskunder siger om os

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring i København?

Læs mere herunder om, hvad vi kan hjælpe dig med – eller ring til Bo på allerede i dag 

Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

33 11 33 30

Få hurtig kontakt

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Bo Fosmark

  Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.