“Vi sætter stor pris på, at vi har faste medarbejdere tilknyttet, så vi kan slappe af i vished om, at alle rutiner opretholdes og eventuelle særlige aftaler huskes fra gang til gang.”

Kim, Profil Optik

 

Erhvervsrengøring i Glostrup

Erhvervsrengøring i Glostrup – Rene og indbydende lokaler hver eneste dag

Kvalitet, god service og ordentlighed. Dét er nøgleordene, når du lader Hebo Rengøring stå for erhvervsrengøringen i din virksomhed.

Vil du have rengøring, der altid kommer til tiden, møder op med et smil og får has på hver en nullermand og edderkop, så du til enhver en tid kan invitere gæster og kunder indenfor i vished om, at dine lokaler og omgivelser fremstår rene og indbydende?

Så lad Hebo Rengøring svinge støvklud og gulvskrubbe hos dig!

Fleksibel erhvervsrengøring til ethvert behov

Hos Hebo Rengøring får du en erhvervsrengøringsløsning, der er skræddersyet til dine behov -lige meget om du har brug for, at vi kommer tidligt eller sent, ofte eller med længere mellemrum.

Vi gennemgår jeres lokaler og behov sammen og udarbejder en skræddersyet plan for jeres erhvervsrengøring, som angiver, hvor, hvor ofte og hvordan jeres kontorer, gangarealer, toiletter, mødelokaler osv. skal ordnes – og hvis jeres behov skulle ændre sig hen ad vejen, fx ved ferier eller firmafester, så finder vi selvfølgelig ud af at tilpasse vores rengøring til det.

Har I brug for hjælp til udendørs erhvervsrengøringsopgaver – eksempelvis vinduespudsningsnerydninggræsslåning eller opgaver ‘ude af huset’ så som rengøring af skurvogne eller oprydning på byggepladser – klarer vi også det. Vi servicerer en lang række store og små virksomheder i Glostrup og kører gerne ud til byggepladser eller underafdelinger i hele Storkøbenhavn.

Erhvervsrengøring i Glostrup, der bygger på  specialudviklet oplæringskoncept

Hebo Rengøring ejes og drives af ægteparret Helle og Bo Fosmark, som til sammen har mere end 25 års erfaring fra rengøringsbranchen. For at kunne være sikre på, at vi altid yder dig den bedste service, har vi i Hebo Rengøring udviklet vores eget rekrutterings- og oplæringskoncept. Vi specialuddanner vores personale til de opgaver, de skal varetage, og vi tager selv på jævnlige kontrolbesøg for at holde øje med, om alt er, som det skal være.

Vi anvender naturligvis svanemærkede rengøringsmidler, og alle vores medarbejdere er trænet i ergonomisk korrekte rengøringsteknikker, så arbejdsmiljøet er i top, uanset om vi bruger moppen under trappevask, klatrer på stiger under vinduespudsning eller svinger støvekluden under kontorrengøring.

Har du brug for grovere erhvervsrengøring så som rengøring af skurvogne eller oprydning på byggepladser, kan vi også klare det – vi har helt styr på sikkerhedsreglerne og har alle nødvendige tilladelser og overenskomster i orden.

> Læs her, hvad et udpluk af vores tilfredse kunder siger om os

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring i Glostrup?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.