“Vi behøver ikke bekymre os om at rydde op, når vi er færdige på en byggeplads – det klarer Hebo Rengøring for os. De tager sig af både småt og stort, så vi roligt kan overdrage byggeriet til kunden, når det er færdigt.”

Jan Svendsen, byggeleder, Skou Gruppen A/S

Byggepladsservice i København og omegn

Få tid og ro til at koncentrere dig om det, du gør bedst – bruge dine hænder og evner til at bygge noget, der har værdi for kunden. Så går vi til hånde og rydder op efter dig!

Du kan slippe for det tidskrævende og irriterende oprydningsarbejde efter hver arbejdsdag eller efter afsluttet opgave, hvis du allierer dig med Hebo Rengøring. Vi har specialuddannet personale, der har helt styr på oprydningen på byggepladser – herunder også sikkerhedshensyn og håndtering af forskellige materialer.

Vi tilbyder flere former for byggepladsservice:

Daglig service:
Kom hurtigt i gang med dagen og hjem til fyraften – Få ekstra mandskab til at rydde op efter svendene, feje arealerne, slæbe materialer eller læsse og losse biler – stort set alt forefaldende arbejde.

Slutrengøring:
Når byggepladsen skal rømmes og stedet gøres indflytningsklart, står Hebo Rengøring gerne for slutrengøringen – vi fjerner affald og støv og efterlader stedet klar til brug.

Læs mere om daglig service og slutrengøring her

Rengøring af skurvogne:
Hvad enten der er tale om daglig rengøring af dine skurvogne eller afsluttende rengøring, når opgaven er fuldført, kan Hebo Rengøring klare det for dig.

Læs mere om rengøring af skurvogne her

Skadesservice?
Vi rykker ud til byggepladsen med kort varsel, hvis du pludselig står med skader fra fx vand, brand eller storm. Vores folk er hurtigt på plads med udstyr som affugtere, varmeblæsere eller afdækning. Vi har døgnvagt og kan være på stedet på under en time.

Vi tilbyder byggepladsservice overalt i København

Vi rykker ud og hjælper på byggepladser overalt i København og omegn – lige netop hvor og hvornår du har brug for det, og hvad enten der er tale om store omfattende byggerier eller projekter i mindre målestok.

Ring til Bo og få et uforpligtende tilbud !

33 11 33 30

Vores primære medarbejdere til byggepladsservice er p.t.:

David

Michael

Richard

Samuel

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Priseksempel, Byggepladsservice:

  Mandskab til bl.a. oprydning eller flytning af materialer:

  205 kr. pr. time

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.