“De aftalte opgaver har altid været udført ordentligt, ligesom vi har mødt stor fleksibilitet og forståelse, hvis fx vores hus har været i brug på de tidspunkter, hvor der normalt ville blive gjort rent.”

Lise-Lotte Duch, leder, FAKTI

 

Hebo – Rengøringsfirma i Albertslund

Lad os klare rengøringen for dig!

Er støv og nullermænd i hjørner og kroge ved at tage pippet fra dig – eller er du træt af, at din udsigt forstyrres af beskidte ruder? Er du træt af uengageret eller skiftende rengøringspersonale, der kun lige tager det værste – og ikke kender din virksomheds eller dine beboeres rutiner og særlige rengøringsbehov?Så lad Hebo Rengøring klare rengøringen i din virksomhed eller beboelsesejendom. Så kan du læne dig tilbage og nyde de rene, behagelige og indbydende omgivelser i din virksomheds lokaler eller i dine beboelsesejendomme. Vi klarer rengøringen fra A til Z, hvad enten der er tale om en enkelt ejendom, der har brug for hjælp til trappevasken, eller en større virksomhed, der har brug for rengøring af både kontorlokaler, omklædningsrum, bad og toiletter, køkkener/kantine samt pasning af de grønne udenomsarealer.Vi kan bl.a. hjælpe med:

Hebo Rengøring kommer overalt i Albertslund Kommune

Vi kommer overalt i Albertslund Kommune og tæller både små og store virksomheder, udlejere og beboerforeninger blandt vores mange tilfredse kunder.

Fleksibel rengøring

Hos Hebo Rengøring får du en fleksibel rengøringsplan, der passer til lige netop dine behov. Har du perioder med øget behov for rengøring – fx i vinterperioden – kommer vi oftere, og er der mindre aktivitet i ferieperioder, tilpasser vi også rengøringens frekvens og omfang til det. Du har desuden altid mulighed for at ændre tidspunktet for rengøringen – fx hvis der er møder på de tidspunkter, hvor vi normalt gør rent – eller med kort varsel bestille os til ekstra rengøring efter håndværkere eller festlige lejligheder.

Rengøring af høj kvalitet – med specialuddannede medarbejdere

Nøgleordet i vores rengøringsfirma er ordentlighed. Rengøringen skal udføres ordentligt, og den service, du får som kunde, skal være ordentlig. Derfor er alle vores medarbejdere håndplukket og specialuddannet til netop de områder af vores virksomhed, de har ansvaret for, og du får et fast team tilknyttet din virksomhed, så du møder de samme medarbejdere hver gang – også i ferier, hvor de afløser hinanden på skift.

Familievirksomhed med klare værdier

Bag Hebo Rengøring står Helle og Bo Fosmark, som grundlagde rengøringsfirmaet i 2010.

Helle og Bo Fosmark fra Hebo Rengoeringsfirma

Det er os, du møder, når du ringer til Hebo Rengøring, og ved de første kundemøder, hvor vi skal finde ind til, hvordan vi på bedst mulig måde løser dine rengøringsbehov.

Vi har tilsammen 25 års erfaring fra rengøringsbranchen – og helt klare holdninger til, at vores rengøringsfirma skal levere rengøring af høj kvalitet til virksomheder, institutioner og beboelsesejendomme overalt i København.

Derfor giver vi tilfredshedsgaranti til alle vores kunder, og vi kommer personligt på uanmeldte kontrolbesøg for at sikre, at alt er, som det skal være.

Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

33 11 33 30

Få hurtig kontakt

    Your message was sent successfully!

    Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

    Bo Fosmark

    Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.