Rengøring i København

“Kvaliteten af deres arbejde er altid i top – de er grundige og har stor erfaring med optimal vedligeholdelse af gulve. Det er en sand fornøjelse at komme på arbejde bagefter – alt ser ud som nyt!”

Peter Løkke, teknisk koordinator, Dansekapellet

 

Rengøringsfirma på Frederiksberg

Lad os klare rengøringen for dig!

Sætter du pris på rene og sunde omgivelser uden støv, nullermænd og edderkopper? Har du det bedst, når du ved, alt er rent og pænt, så dine gæster og kunder får et godt indtryk, når de besøger dig? Vil du helst, at rengøringen bare kører, så du ikke behøver at bekymre dig om, om personalet kommer til tiden? Vi du have et lokalt rengøringsfirma, der selv holder til på Frederiksberg og således er lige i nærheden, hvis du får akut brug for særlig rengøring?

Så lad rengøringsfirmaet Hebo Rengøring klare rengøringen for dig. Vi leverer rengøring af høj kvalitet, er fleksible og kommer til tiden, så du slet ikke behøver at bekymre dig om, hvordan der ser ud hos dig – for du VED bare, at det er i orden!

Vi klarer alle former for rengøring og ejendomsservice både ude og inde og tæller en lang række virksomheder, institutioner, klinikker og beboelsesejendomme på Frederiksberg blandt vores kunder.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

Rengøringsfirma på Frederiksberg

Hebo Rengøring kommer overalt på Frederiksberg

Rengøringsfirmaet Hebo Rengøring kommer overalt i København og omegn, og således naturligvis også på Frederiksberg.

Alt omkring rengøringen skal være så nemt som muligt for dig som kunde, så vi er altid fleksible og tilpasser omfang og tidspunkt for rengøringen til dine behov – også selv om de måske skifter i årets løb. Alle vores kunder får en individuel rengøringsplan, der definerer, hvad og hvornår der gøres rent, hvem det faste personale er, og eventuelle ændringer i planen i løbet af årstidernes gang. Og opstår der nye behov, eller har du brug for at ændre tidspunktet for en rengøring, hvis I fx har møder eller andre arrangementer på det tidspunkt, hvor vi normalt gør rent hos jer, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os.

Håndplukket personale, der kan deres kram

Vi ved, hvor vigtigt det er, at rengøringen er af god kvalitet, så det altid er rart at komme i dine bygninger og lokaler – og vi kunne aldrig finde på at give dig andet! Derfor har vi udviklet vores helt eget rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi er sikre på, at de medarbejdere, vi sender ud til dig som kunde, har helt styr på hygiejne, korrekt og sikker brug af rengøringsmidlerne og blik for, hvor støv og nullermænd kan gemme sig – og samtidig har glimt i øjet og et smil på læben, hver eneste gang de kommer på besøg hos dig.

Vi brænder for god rengøring!

Helle og Bo Fosmark fra Hebo Rengoeringsfirma

Vi – Helle og Bo Fosmark – startede Hebo Rengøring i 2010. Vi brænder for vores rengøringsfirma og er dybt involveret i dagligdagen i Hebo Rengøring, og vi er garanter for, at du som kunde får løst dine opgaver til UG.

Det er os, du får fat i, når du ringer eller skriver til Hebo Rengøring, og du vil altid opleve en tæt, nærværende og ærlig dialog om hver enkelt opgave.

Vi ved, at vi har et unikt produkt af høj kvalitet, som vi kan stå inde for, og vi er derfor heller ikke bange for at give tilfredshedsgaranti.

Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

33 11 33 30

Få hurtig kontakt

    Your message was sent successfully!

    Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

    Bo Fosmark

    Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.