“Vi kan være helt sikre på, at vi aldrig løber tør, selv om der er mange brugere i huset hver eneste dag. Alt det klarer Hebo bare.”

Daniel Posin, byggeleder, WHR

Opfyldningsaftaler

Undgå at løbe tør for toiletpapir, håndsæbe, opvasketabs og alle de andre forbrugsvarer, der hjælper på en sund hygiejne i huset.

Hvem har taget det sidste toiletpapir?! Og hvem skulle egentlig sørge for at bestille nyt – eller holde øje med, hvornår der mangler noget? Du kender det sikkert godt – den halvpaniske fornemmelse, når papir, sæbe eller opvasketabs lige skal indkøbes, ti minutter før kunderne træder ind ad døren.

Lav en opfyldningsaftale med Hebo Rengøring, så slipper du for sidste-øjebliks-panikken – og for al besværet med at skulle huske på indkøb eller tjekke op på, om andre får det gjort. Vi kommer med jævne mellemrum og fylder op alle de steder i huset, hvor der bruges papir, sæbe og andre hygiejnevarer – og du behøver ikke engang at give os besked, når der er lavvande i beholdningen; det holder vi selv øje med, når vi alligevel er forbi for at gøre rent.

Foretrækker du, at opfyldningerne sker på fastlagte tidspunkter, kan vi selvfølgelig også lave en aftale om faste intervaller mellem vores opfyldningsbesøg.

Skal vi også klare vask af viskestykker, håndklæder mv.?

Din opfyldningsaftale kan også inkludere, at vi sørger for, at viskestykker og håndklæder altid er friske – læs mere om dette på siden om vores måtte- og linnedservice.

Ring til Bo og få et uforpligtende tilbud !

33 11 33 30

Vores opfyldningsteam består pt. af:

Bo

Bo Fosmark

Helle

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Priseksempel, Opfyldningsaftaler:

  Vi laver en aftale specifikt til dig.

  Ring til Bo og få det tilbud, der passer bedst til din virksomhed:

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.