“De aftalte opgaver har altid været udført ordentligt, ligesom vi har mødt stor fleksibilitet og forståelse, hvis fx vores hus har været i brug på de tidspunkter, hvor der normalt ville blive gjort rent.”

Lise-Lotte Duch, leder, FAKTI

Institutionsrengøring i København og omegn

Et sundt indeklima er en forudsætning for glade og sunde børn og medarbejdere i en institution.

Forkølelser og andre sygdomme, der nemt spreder sig fra barn til barn, er en ekstra stor udfordring, når børnene i perioder er mere inde end ude. Rigtigt mange bakterier og smittekilder bliver fjernet og forhindret i at sprede sig, når institutionsrengøringen er grundig, omhyggelig og, ikke mindst, i børnehøjde.

Du får institutionsrengøring af høj kvalitet, når du vælger Hebo Rengøring til at stå for rengøringen i institutionen. Du vil altid møde rengøringspersonale, der er specialuddannet til opgaven og ved præcis, hvad det kræver at holde din institution ren, sund og rar at være i.

Hygiejnen holdes i top ved brug af forskellige farvekoder i rengøringen. Bakterier overføres og spredes ikke, fordi vi bruger forskellige farver klude til forskellige rengøringsopgaver (rød til sanitet, gul til køkken og blå til de andre lokaler).

Lugtgener kan hurtigt opstå fra blandt andet saniteten og gulvene i vuggestuer, børnehaver og fritidshjem, hvor brugerne især er børn, der slæber sand, mudder og sne med ind fra legepladsen. Derfor vil du altid opleve, at vi har ekstra fokus på at være grundige med rengøring og afkalkning af sanitet, og at gulvene får den korrekte behandling.

Som årstiderne skifter, vil du således også opleve et skift i fokus for vores rengøring, da personalet altid sætter særligt ind dér, hvor der er behov – fx med ekstra fokus på gulvene i vinterperioden, hvor der ofte er sne, sjap og saltskjolder.

Vi udfører institutionsrengøring overalt i København

Hebo Rengøring kommer overalt i København og udfører rengøring i institutioner af alle størrelser og til alle former for brugere, børn som voksne.

Ring til Bo og få et uforpligtende tilbud på din institutionsrengøring!

33 11 33 30

Vores institutionsrengøringsteam består pt. af:

Eva

Eva fra Hebo Rengøring

Richard

Michael

Michael fra Hebo Rengøring

Pernille

Pernille fra Hebo Rengøring

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Priseksempel, Institutionsrengøring:

  Rengøring 5 gange om ugen:

  200m2 fra 2.450 kr.
  400m2 fra 4.900 kr.
  600m2 fra 7.500 kr.
  800m2 fra 10.200 kr.
  1000m2 fra 12.500 kr.

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.