“Vi har brugt Hebo Rengøring i et år nu, og alt kører bare som smurt. Vi oplever altid høj kvalitet og rigtig god service. Oprydning efter håndværkere kan være lidt af en udfordring, men Hebo Rengøring klarer det hele!”

Adrian Mikkelsen, projektleder, HK Enterprise A/S

Slutrengøring efter håndværkere i København og omegn

Efterlad et godt indtryk, når du afslutter din byggeopgave med at levere grundigt rengjorte og klargjorte lokaler til tiden.

Du efterlader et godt indtryk hos kunden, når du afslutter din opgave med at aflevere lokaler, der er ryddelige og rengjorte. Samtidig kan du selv komme hurtigere videre til din næste kunde, hvis du vælger Hebo Rengøring til at runde projektet af. Vi sørger for, at du slipper af med affald, gulvpap, restmaterialer, støv og alt det, der ellers ligger tilbage, når du har gjort dit arbejde.

Du får erfaring og grundighed med i købet hos Hebo Rengøring – vi har serviceret firmaer i byggebranchen i mange år og har specialuddannet personale til at varetage opgaverne, så både kvalitet og sikkerhed er i top.

Selv hvis du er udfordret på tiden, behøver du ikke at fravælge slutrengøringen eller vælge halve løsninger. Vi træder gerne til med kort varsel – uden at gå på kompromis med de standarder, der er aftalt.

Løbende service:
Kan rengøringen ikke vente til sidst? – I forbindelse med renovering og større entrepriser er der tit behov for rengøring undervejs i arbejdet. Vi sørger for, at du får ryddet op, gjort rent og lagt nyt gulvpap flere gange undervejs i byggearbejdet.

Vi hjælper med slutrengøring overalt i København!

Vi kommer gerne og hjælper med den afsluttende rengøring, uanset hvor i København og omegn, byggeriet foregår – og uanset projektets størrelse.

Ring til Bo og få et uforpligtende tilbud på slutrengøring!

33 11 33 30

Vores primære medarbejdere til slutrengøring er p.t.:

David

Samuel

Michael

Richard

Prabin

Ghaffar

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Priseksempel, Slutrengøring – håndværkere:

  Håndværkerrengøring / Grov rengøring:

  200m2 fra 1.160 kr.
  400m2 fra 2.320 kr.
  1500m2 fra 8.700 kr.
  4000m2 fra 23.200 kr.

  Slutrengøring ex. vinduespudsning:

  200m2 fra 2.440 kr.
  400m2 fra 4.880 kr.
  1500m2 fra 18.300 kr.
  4000m2 fra 48.800 kr.

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.