“Det er en til tider krævende opgave at få en skurvogn til at fremstå ren og indbydende, men den opgave klarer Hebo Rengøring helt til UG.”

Henrik Schmidt, projektleder, Barslund A/S

Rengøring af skurvogne i København og omegn

Hold weekend og fyraften uden at tænke på skraldeposer og støvsugning i dine skurvogne.

Lad Hebo Rengøring klare rengøringen af dine skurvogne – så kan dine medarbejdere nyde at møde ind på arbejde til en ren skurvogn, når morgenkaffen skal nydes og dagens arbejde planlægges.

Hebo Rengøring klarer al oprydning og rengøring i dine skurvogne – vi går ud med skraldet, tømmer askebægrene, tørrer borde, stole og frie overflader af, rengør toilet og bad (og afkalker efter behov), fejer, støvsuger og vasker gulvene og tørrer skabe, paneler og døre af – og hvad vi ellers aftaler.

Når skurvognen skal hentes hjem, står Hebo Rengøring også gerne for hovedrengøringen – det aftaler og afregner vi, når det bliver aktuelt. Hvis en hovedrengøring bliver nødvendig undervejs – hvis vejr, vind, omgivelser eller materialevalg gør det nødvendigt – kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Overlad også gerne levering af toiletpapir, håndklædepapir, sæbe, rense- og håndcreme m.m. til os – vi garanterer konkurrencedygtige priser. Vi tjekker beholdningen, når vi alligevel er der for at gøre rent – så er du sikker på ikke at løbe tør.

Vi laver en pris til dig, hvor det bliver billigere, jo mere vi skal lave! Du betaler pr. enhed pr. gang, og det bliver billigere, så snart du har mere end tre skurvogne – se priseksempel til højre.

Vi hjælper med rengøring af skurvogne overalt i København

– og også længere væk, hvis du har brug for det! Vi sætter en ære i at give dig den bedste service – og komme hvor og hvornår du har brug for vores hjælp!

Ring til Bo og få et uforpligtende tilbud på rengøring af dine skurvogne!

33 11 33 30

Vores primære medarbejdere til skurvognsrengøring er p.t.:

Richard

Samuel

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Priseksempel, Rengøring af skurvogne:

  Pris pr. enhed pr. gang:

  145 kr.

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.