“Vi sætter stor pris på, at vi har faste medarbejdere tilknyttet, så vi kan slappe af i vished om, at alle rutiner opretholdes og eventuelle særlige aftaler huskes fra gang til gang.”

Kim, Profil Optik

 

Hebo – Rengøringsfirma i Glostrup

Lad os klare rengøringen for dig!

Har du virksomhed, institution, klinik eller beboelsesejendom i Glostrup, og søger du et rengøringsfirma, der giver dig kvalitet, stabilitet og rigtig god service? Er du en af dem, der helst bare vil have, at rengøringen kører, så du er fri for overhovedet at tænke på det?

Så lad Hebo Rengøring stå for rengøring og pleje af dine bygninger og udenomsarealer – så du i stedet kan læne dig tilbage og vide, at alt er rent, velpasset og indbydende – uden at du behøver at røre en finger.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Hebo Rengøring kommer overalt i Glostrup Kommune

Rengøringsfirmaet Hebo Rengøring gør rent, lige hvor og hvornår du har brug for det. Som kunde hos os får du en individuel, skræddersyet rengøringsplan, der er tilpasset netop dine behov – og som tager i betragtning, at disse behov ofte skifter i takt med årstiderne. Og du har naturligvis altid mulighed for at ændre tidspunktet for rengøringen, hvis der bliver brug for det – enten permanent eller i engangstilfælde, som hvis I fx har et møde på det tidspunkt, hvor vi normalt kommer. Du ringer bare til os, og så finder vi ud af det!

Rengøringen skal bare være i orden!

Vi har alle prøvet at komme steder, hvor der sidder spindelvæv i krogene eller synligt støv i vindueskarmene. Sådan er det ikke, når Hebo Rengøring har svinget støvekluden hos jer. Vi véd, at grundig rengøring har stor betydning for de personer, der færdes i dine bygninger, hvad enten der er tale om er beboere, medarbejdere, kunder eller patienter. Vi har derfor udviklet vores eget unikke rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi kender vores medarbejderes kompetencer til bunds og ved, at de udfører deres arbejde til UG, så du altid roligt kan åbne dørene og invitere indenfor.

Hebo Rengøring – en ordentlig virksomhed!

Bag Hebo Rengøring står ægteparret Helle og Bo Fosmark.

Helle og Bo Fosmark fra Hebo Rengoeringsfirma

Vi startede rengøringsfirmaet sammen i 2010 på baggrund af vores i alt 25 års erfaring i rengøringsbranchen. Hebo Rengøring bygger på vores værdier om ordentlighed – rengøring af ordentlig kvalitet, ordentlig kundeservice og ordentlig behandling af vores medarbejdere.

Vi er selv ivrigt involveret i dagligdagen i Hebo Rengøring og svinger også gerne selv støvekluden efter behov. Vi giver altid tilfredshedsgaranti og tager løbende på kontrolbesøg hos vores kunder, for derved hele tiden at sikre os, at tingene er, som de skal være.

Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

33 11 33 30

Få hurtig kontakt

    Your message was sent successfully!

    Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

    Bo Fosmark

    Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.