“Kvaliteten af deres arbejde er altid i top – de er grundige og har stor erfaring med optimal vedligeholdelse af gulve. Det er en sand fornøjelse at komme på arbejde bagefter – alt ser ud som nyt!”

Peter Løkke, teknisk koordinator, Dansekapellet

Vedligehold af gulve i København og omegn

Skab en ren, sund og effektiv arbejdsplads til dine medarbejdere – og giv samtidig dine gæster et godt indtryk af din virksomhed.

Vedligehold af gulve

Også gulvenes tilstand har stor betydning for at give dine kunder og gæster et godt indtryk af din virksomhed, institution, klinik mv. Uanset hvilken type gulv du har i dine lokaler, og hvilken udfordring du står med, har vi erfaringen og midlerne til at udføre det optimale vedligehold. Vi har mange års erfaring med mange forskellige gulvtyper og kan løse selv de mest slidte eller snavsede udfordringer: Vi tilbyder således en bred vifte af ydelser fra afstripning og udlægning af polish over afhøvling og oliering til opskuring af gulve.

Gulvservice på fast ordning giver større holdbarhed

Du får mere for pengene OG gulve, der holder længere, hvis du vælger en serviceordning til din gulvbehandling. Faktisk koster det DET SAMME at få besøg af os flere gange om året til at vedligeholde gulvet, som det koster at få besøg af os én gang årligt til en slibning eller oliering.
Fordelen ved det løbende vedligehold er, at du får taget fat i vedligeholdet rettidigt – inden der sker uoprettelig skade på gulvet. Samtidig betyder det løbende vedligehold, at dine gulve altid fremstår flotte og velplejede – ikke kun, når de lige er blevet slebet.

Vi hjælper med vedligeholdelse af gulve overalt i København

Vi kommer naturligvis, hvor og hvornår du har brug for vores hjælp – og uanset, om der er tale om en stor opgave med mange gulve og tæpper eller mindre lokaler.

Har du behov for gulvbehandling her og nu?

Ring til Bo og få et uforpligtende tilbud!

33 11 33 30

Vores gulvrengøringsteam består p.t. af:

Bo

Bo Fosmark

Andreas

Andreas fra Hebo Rengøring

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Priseksempel, Vedligehold af gulve og tæpperens:

  Skuring og rensning:

  200m2 fra 2.600 kr.
  500m2 fra 6.500 kr.

  Polish:

  150m2 fra 3.480 kr.
  400m2 fra 9.300 kr.

  Rensning og oliering:

  50m2 fra 1.920 kr.
  200m2 fra 7.680 kr.

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.