“De aftalte opgaver har altid været udført ordentligt, ligesom vi har mødt stor fleksibilitet og forståelse, hvis fx vores hus har været i brug på de tidspunkter, hvor der normalt ville blive gjort rent.”

Lise-Lotte Duch, leder, FAKTI

 

Erhvervsrengøring i Klampenborg

Erhvervsrengøring i Klampenborg – Altid høj kvalitet og god service

Vil du have erhvervsrengøring, der kommer ind i hver en krog, og hvor selv de mest genstridige nullermænd og edderkopper ikke har en chance?

Lad Hebo Rengøring tage hånd om jeres erhvervsrengøring i Klampenborg – Så kan du roligt læne dig tilbage i vished om, at jeres virksomhedslokaler altid er nydelige og behagelige at arbejde og færdes i.

Erhvervsrengøring i Klampenborg skræddersyet til din virksomhed

I Hebo Rengøring har vi mere end 25 års erfaring fra rengøringsbranchen, og vi ved, at erhvervsrengøring ikke bare er en standard hyldevare, som passer til alle former for virksomheder. Derfor indleder vi ethvert samarbejde med vores kunder med et besøg i jeres lokaler, hvor vi sammen gennemgår jeres behov.

Herefter udformer vi en skræddersyet rengøringsplan for lige netop jeres virksomhed med beskrivelse af, hvordan og hvor ofte hvert enkelt område og lokale skal gøres rent. I får desuden en oversigt over jeres faste rengøringsteam, så I ved, hvem der kommer hos jer, samt kontaktinfo på jeres kontaktperson, som I altid er velkomne til at kontakte, hvis I har spørgsmål, eller hvis jeres behov ændrer sig hen ad vejen.

Hvis I ønsker det, kan planen også indeholde aftaler om rensning af måtter, vedligeholdelse af gulve eller opfyldning af papirhåndklæder, sæbe osv. – derved slipper du for at spekulere på, om I løber tør på uheldige tidspunkter, og om I har mere på lager eller skal bestille nyt.

Erhvervsrengøring i Klampenborg med fokus på høj kvalitet

Hebo Rengøring drives af ægteparret Helle og Bo Fosmark, og virksomheden bygger på tre helt klare værdier: Kvalitet, ordentlighed og god service. For at leve op til disse værdier har vi udviklet vores eget rekrutterings- og oplæringskoncept, som garanterer, at alle medarbejdere brænder for deres arbejde og møder op hos jer med smil og stort engagement.

Alle medarbejdere gennemgår desuden vores 12 ugers rengøringsskole og følforløb, før de får overdraget ansvaret for deres egne rengøringsopgaver. Derved sikrer vi, at de medarbejdere, vi sender ud til dig, kan deres håndværk til punkt og prikke og ved, hvor der skal sættes ekstra ind for at gøre alt skinnende rent til dig og dine gæster, kollegaer og kunder.

> Læs her, hvad et udpluk af vores tilfredse kunder siger om os

Erhvervsrengøring i Klampenborg til ethvert behov

Vi har specialuddannet personale til både store og små erhvervsrengøringsopgaver og kan klare enhver erhvervsrengøringsopgave, lige fra kontorrengøring og vinduespudsning i mindre virksomheder til omfattende rengøringsopgaver i store domiciler, inklusive pasning og vedligehold af de udvendige, grønne arealer. Grovere erhvervsrengøringsopgaver som rengøring af skurvogne og oprydning på byggepladser eller slutrengøring efter håndværkere klarer vi også – vi har medarbejdere, der er uddannet til sådanne opgaver, anvender det nødvendige sikkerhedsudstyr og har 100% styr på alle sikkerhedsregler.

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring i Klampenborg?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.