“Vi får en rigtig god behanding af Helle og Bo – hos dem får man ikke bare en standardvare.”

Anders Johansen Krauch, chefkonsulent/ejer, HumanAssist

 

Erhvervsrengøring på Frederiksberg

Erhvervsrengøring på Frederiksberg – når kvalitet og ordentlig service skal være i højsædet.

Har du ansvaret for erhvervsrengøringen i din virksomhed – og vil helst bare have, at alt kører som smurt, så du slet ikke behøver at bekymre dig om det? Så lad Hebo Rengøring klare den for dig!

Med erhvervsrengøring fra Hebo Rengøring får du:

 • garanti for rene og indbydende lokaler
 • erhvervsrengøring af høj kvalitet med specialuddannet personale
 • fleksibilitet og højt serviceniveau.

Erhvervsrengøring på Frederiksberg med specialuddannet personale

Hebo Rengøring er en familiedrevet virksomhed med stærke værdier. Vi ved, hvor vigtigt det er for både medarbejdere, gæster og kunder, at virksomhedens lokaler er nydelige og behagelige at færdes i, og at nypudsede vinduer og skinnende rene gange og trapper er med til at give et godt indtryk af virksomheden.

Kerneværdierne for Hebo Rengøring er derfor “kvalitet, ordentlighed og god service”, og netop derfor har vi udviklet vores eget rekrutterings- og oplæringskoncept, så du til enhver tid kan have ro i maven og vished for, at det er kompetente og engagerede medarbejdere, som varetager din erhvervsrengøring.

Ved ansættelsessamtalen ser vi eksempelvis på den potentielle medarbejders ansvarlighed, samvittighedsfuldhed og selvstændighed, og når vedkommende er blevet ansat, gennemgår han/hun vores rengøringsskole, som består af dels en teoretisk og praktisk uddannelse, dels 12 ugers følperiode ifølge med enten en af Hebo Rengørings indehavere, Helle og Bo Fosmark, eller en af vores teamledere.

Herefter er vores nye medarbejder godt oplært i korrekte og grundige rengøringsteknikker og brug af rengøringsmidler, hjælpemidler og eventuelt sikkerhedsudstyr (hvis medarbejderen skal arbejde med fx vinduespudsning og oprydning på byggepladser) – og er således klar til at få ansvaret for sine egne rengøringsopgaver hos vores kunder.

> Læs her, hvad et udpluk af vores tilfredse kunder siger om os

Rengøringsfirma på Frederiksberg

Få en skræddersyet plan for din erhvervsrengøring på Frederiksberg

Din rengøring skal ikke være en standardvare. Derfor giver vi dig en individuel rengøringsplan, som beskriver din erhvervsrengøring ned i mindste detalje, for eksempel i forhold til, hvor ofte de forskellige lokaler i virksomheden skal gøres rent, og hvor grundigt det skal gøres (eksempelvis om køkkenet skal have en ekstra grundig hovedrengøring en gang om året).

Vi udformer planen sammen efter en fælles gennemgang af jeres lokaler og behov, og ud over de praktiske detaljer om jeres rengøring indeholder planen også information om, hvem jeres rengøringsteam er, og hvem der er jeres faste kontaktperson, som I altid kan tage fat i, hvis noget skal ændres, eller I har spørgsmål.

Hvis jeres behov ændrer sig hen ad vejen, eller I i nogle perioder er flere eller færre personer i huset end normalt og derfor har brug for en anden rengøring, end den I plejer at få, tilpasser vi os naturligvis til det – skriv eller ring blot til os, så finder vi en løsning på det.

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring på Frederiksberg?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.