“Det er fantastisk at have én leverandør, der kan stå for det hele, så vi ikke selv behøver at bekymre os om, om tingene ser ordentligt ud.”

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48

 

Erhvervsrengøring i Rødovre

Erhvervsrengøring i Rødovre – Skræddersyet til dine behov

Få styr på alle kaffepletter, nullermænd og edderkopper i hjørnerne. Lad Hebo Rengøring stå for din erhvervsrengøring – så kan du læne dig tilbage og være sikker på, at kontorer, fællesarealer og mødelokaler altid fremstår rene og indbydende.

Erhvervsrengøring i Rødovre af højeste kvalitet

Kvalitet, ordentlighed og god service er i højsædet, når du får erhvervsrengøring udført af Hebo Rengøring. Virksomheden drives af ægteparret Helle og Bo Fosmark, som har 25 års erfaring i rengøringsbranchen. Dermed ved vi lige præcis, hvad der skal til for at få virksomhedens medarbejdere, kunder og gæster til at føle sig godt tilpas, når de træder ind i jeres lokaler.

Vi sikrer høj kvalitet i enhver erhvervsrengøringsopgave, vi udfører for jer, gennem vores egenudviklede rekrutterings- og oplæringskoncept, så vores medarbejdere er specialuddannet til lige netop den type rengøringsopgaver, de udfører – uanset om der er tale om almen kontorrengøringvinduespudsningvedligeholdelse af gulve eller oprydning på byggepladser. Du er dermed garanteret grundighed og god service – altid serveret med et smil!

Skræddersyet erhvervsrengøring til virksomheder af alle størrelser i Rødovre

I tilgift til den høje kvalitet får I naturligvis også en rengøring, der er skræddersyet til lige netop jeres behov. Vi indleder altid ethvert samarbejde med et besøg – oftest af indehaver Bo Fosmark – hvor vi i fællesskab gennemgår jeres lokaler og behov.

Herefter udarbejder vi en skræddersyet plan for jeres erhvervsrengøring, hvor vi opridser, hvor, hvornår og hvor ofte de forskellige områder af jeres virksomhed skal gøres rene. I får samtidig tilknyttet en fast kontaktperson, som I altid er velkomne til at kontakte, hvis I har spørgsmål, eller hvis jeres rengøringsbehov ændrer sig hen ad vejen.

Skulle I få brug for ekstraordinær rengøring, fx i forbindelse med firmafest, eller mindre rengøring i en periode, fx i ferier, så ring blot til os, så finder vi ud af det.

Erhvervsrengøring i Rødovre – med tilfredshedsgaranti!

Vi sætter en ære i at give dig den erhvervsrengøring, du har brug for, og skulle noget en sjælden gå skævt – det kan jo ske for selv de bedste – så giver vi naturligvis tilfredshedsgaranti. Det betyder også, at vi – Helle og Bo – jævnligt tager rundt på uanmeldte kontrolbesøg hos vores kunder for at sikre os, at alt fungerer, som det skal.

> Læs her, hvad et udpluk af vores tilfredse kunder siger om os

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring i Rødovre?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.