Rengøring i København

“De aftalte opgaver har altid været udført ordentligt, ligesom vi har mødt stor fleksibilitet og forståelse, hvis fx vores hus har været i brug på de tidspunkter, hvor der normalt ville blive gjort rent.”

Lise-Lotte Duch, leder, FAKTI

 

Erhvervsrengøring på Østerbro

Erhvervsrengøring på Østerbro – Stabil rengøring af højeste standard

Træt af nullermænd bag dørene og edderkoppespind under reolerne?
Foretrækker du rene, nyvaskede skriveborde frem for kaffepletter på bordpladen og støvfnug på computerskærmen?

Så lad Hebo Rengøring stå for erhvervsrengøringen i din virksomhed på Østerbro.

Med en erhvervsrengøringsaftale med Hebo Rengøring er du sikret stabil rengøring af høj standard, så du kan slappe af i vished om, at dine virksomhedslokaler til enhver tid fremstår rene og indbydende for både medarbejdere og gæster.

Erhvervsrengøring på Østerbro med specialuddannet personale

I Hebo Rengøring er kerneværdierne i enhver rengøringsopgave kvalitet, ordentlighed og god service.

Vi anvender altid miljøvenlige rengøringsmidler, og vi har udviklet vores eget rekrutterings- og oplæringskoncept, som alle medarbejdere gennemgår, før de får overdraget ansvaret for opgaver ude hos vores kunder. Det betyder, at de medarbejdere, som står for erhvervsrengøringen hos dig, har helt særligt blik for, hvor edderkopper og støvfnug kan gemme sig – og ved, hvordan de kommer dem til livs med øje for både miljøet og arbejdsmiljøet.

I ferier og ved sygdom er de vikarer, vi sender ud, naturligvis også uddannet til at varetage erhvervsrengøringsopgaver, og de er sat grundigt ind i rutinerne i din virksomhed, så I ikke kommer til at mærke nogensomhelst forskel fra den daglige rengøring.

Erhvervsrengøring på Østerbro fra A til Z

Vi kan klare alle former for erhvervsrengøring både ude og inde. Ud over almindelig kontorrengøring og trappevask kan vi også hjælpe med eksempelvis vinduespudsningoliering af gulve og pasning af grønne arealer – ja, vi kan endda også stå for snerydning og saltning på de tider af året, hvor Kong Vinter kigger forbi en gang imellem.

Har du brug for grovere erhvervsrengøring – eksempelvis rengøring af skurvogne eller oprydning på byggepladser – har vi også personale, der er specialuddannet til at varetage netop disse opgaver – herunder naturligvis uddannelse i alle sikkerhedsregler.

Erhvervsrengøring skræddersyet til din virksomhed på Østerbro

Enhver aftale om erhvervsrengøring tager udgangspunkt i, at vi kommer forbi til en uformel snak og gennemgang af jeres behov. Herefter udarbejder vi en skræddersyet rengøringsplan, der passer til lige netop jeres virksomhed og beskriver omfang, hyppighed og tidspunkt for jeres erhvervsrengøring.

Her får I også kontaktoplysninger på jeres faste kontaktperson, som I altid er velkomne til at tage fat i, hvis jeres behov skulle ændre sig, eller hvis I får brug for ekstraordinær rengøring fx efter firmafesten.

> Læs her, hvad nogle af vores tilfredse kunder siger om os

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring på Østerbro?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.