“Det er fantastisk at have én leverandør, der kan stå for det hele, så vi ikke selv behøver at bekymre os om, om tingene ser ordentligt ud.”

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48

 

Erhvervsrengøring i Herlev

Erhvervsrengøring i Herlev – Rengøring med stærke værdier

Vil du have skinnende rene skriveborde, rene gulve uden nullermænd og møde- og butikslokaler, hvor gæster og kunder med det samme føler sig godt tilpas og får et godt indtryk af din virksomhed?

Så lad Hebo Rengøring i Herlev stå for din erhvervsrengøring!

Vi giver dig:

 • grundig og miljøvenlig rengøring udført af veluddannet personale
 • stabil service efter skræddersyet rengøringsplan
 • fleksibel erhvervsrengøring tilpasset dine behov

Erhvervsrengøring til store og små virksomheder i Herlev

Hos Hebo Rengøring har vi mere end 25 års erfaring fra rengøringsbranchen, og vi ved, at din erhvervsrengøring ikke bare skal være en hyldevare bygget på standardprincipper og ‘sådan plejer vi at gøre det’. Derfor får alle vores kunder deres helt egne, skræddersyede rengøringsplan, som i detaljer beskriver, hvordan, hvor ofte og hvornår de forskellige områder og lokaler i virksomheden skal gøres rene.

Her får I også en præsentation af jeres tilknyttede rengøringsteam samt naturligvis kontaktinformation til jeres faste kontaktperson hos os, som I altid er velkomne til at ringe eller skrive til, hvis I har spørgsmål eller behov for at ændre noget i jeres rengøringsplan.

Skulle der opstå situationer, hvor I har brug for at flytte rengøringen fra det faste tidspunkt – fx ved møder i huset på andre tidspunkter end normalt – eller hvor I har brug for mere eller mindre rengøring end normalt i en periode, så tilpasser vi os naturligvis til det.

Erhvervsrengøring i Herlev, som kommer ind i hver en krog

Kvaliteten er i højsædet – både for os som leverandør af erhvervsrengøring, og for dig som vores kunde. I vores øjne er rengøring ikke blot en service, der skal leveres hurtigst og billigst muligt – rengøring er en vigtig brik i det billede, en virksomhed giver til kunder, gæster og medarbejdere, og derfor skal den naturligvis udføres ordentligt!

Derfor specialuddanner vi vores personale til lige netop de opgaver, de varetager for os – først gennem vores teoretiske og praktiske rengøringsskole og derefter gennem en 12 ugers følordning, hvor medarbejderne er i praktisk lære hos enten indehaverne af Hebo Rengøring, Helle og Bo Fosmark, eller en af vores teamledere. Alt sammen for, at vi kan give dig garanti for, at du trygt kan overlade ansvaret for dine lokaler og bygninger til os.

Få en komplet erhvervsrengøringsløsning fra Hebo Rengøring

Med en erhvervsrengøringsaftale med Hebo Rengøring har du endvidere mulighed for at slippe for at skulle huske på indkøb og opfyldning af småting som sæbe, papirhåndklæder, rene viskestykker og karklude osv. Mange af vores kunder vælger at lade os tage hånd om disse opgaver, når vi alligevel er forbi for at klare den daglige eller ugentlige rengøring, så det hele bare kører, når først aftalen er i gang. Det samme gælder rensning af måtter og tæpper eller vedligeholdelse af gulve, som vi også gerne klarer for dig.

Har du brug for udendørs erhvervsrengøring – så som vinduespudsning, oprydning på byggepladser eller rengøring af skurvogne – eller andre services som græsslåning og snerydning, trækker vi også gerne i arbejdshandskerne for at hjælpe med det. Vi har specialuddannet personale til at varetage disse opgaver og anvender naturligvis alt nødvendigt sikkerhedsudstyr, uanset om der er tale om arbejde i højden eller på byggepladser ved igangværende byggeri eller håndværkerarbejde.

> Læs her, hvad et udpluk af vores tilfredse kunder siger om os

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring i Herlev?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.