“Det er fantastisk at have én leverandør, der kan stå for det hele, så vi ikke selv behøver at bekymre os om, om tingene ser ordentligt ud.”

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48

 

Erhvervsrengøring på Amager

Erhvervsrengøring på Amager – altid rene og indbydende lokaler

Lad Hebo Rengøring stå for din erhvervsrengøring på Amager – så er du sikret rene og indbydende omgivelser både ude og inde.

Skinnende rene gulve og skriveborde i alle kontorer og mødelokaler, trapper og gangarealer, der er nyvaskede og behagelige at færdes i uanset vind og vejr, og udenomsarealer, der er velpassede og sprudler af årstidens farver – dét er, hvad I kan se frem til med en erhvervsrengøringsaftale med Hebo Rengøring.

Erhvervsrengøring overalt på Amager

Familievirksomheden Hebo Rengøring drives af ægteparret Helle og Bo Fosmark, som tilsammen har mere end 25 års erfaring fra rengøringsbranchen. Rengøringsvirksomheden har hovedkvarter i Herlev og kommer overalt i København og omegn – dermed naturligvis også på Amager.

Hebo Rengørings kerneværdier hedder kvalitet, ordentlighed og god service, og det er netop, hvad du får i mødet med os. Vores fornemste opgave er at give dig optimal erhvervsrengøring, så medarbejdere, kunder og andre gæster altid synes, at det er rart at færdes i og omkring dine bygninger, hvad enten der er tale om mindre kontorer eller store virksomhedskomplekser.

Erhvervsrengøring på Amager med specialuddannet personale

For at sikre vores høje standard har vi udviklet vores helt eget rekrutterings- og oplæringskoncept. Hermed får du garanti for, at vores medarbejdere altid er engagerede, møder op med et smil – og kan deres opgaver til punkt og prikke. Vi sørger nemlig også for at specialuddanne vores personale til hver enkelt opgave, hvad enten det drejer sig om trappevask, almen kontorrengøring og vinduespudsning eller grovere erhvervsrengøring som rengøring af skurvogne eller slutrengøring efter håndværkere.

Vores medarbejdere afløser desuden hinanden i ferier og ved sygdom, så du kan være sikker på også at få en veluddannet afløser, når dit faste rengøringspersonale holder deres velfortjente fridage.

Skræddersyet erhvervsrengøring til netop din virksomhed på Amager

For at sikre, at din erhvervsrengøring passer præcist til dine behov, indleder vi ethvert samarbejde med vores kunder med, at I får besøg af indehaver Bo Fosmark. Her gennemgås jeres behov grundigt, og vi tager sammen en tur rundt i jeres lokaler for at få defineret, hvordan, hvor ofte og hvor grundigt de forskellige områder skal rengøres.

Herefter udvikler vi en skræddersyet rengøringsplan til jer, hvori I også får tilknyttet en fast kontaktperson, I kan henvende jer til, hvis jeres behov ændrer sig hen ad vejen, eller I får brug for at få mere eller mindre rengøring i en periode, fx i ferier eller ved særlige arrangementer i virksomheden. Alt sammen for, at rengøringen hos jer altid er i top – og fungerer så nemt for dig som overhovedet muligt.

> Læs her, hvad et udpluk af vores tilfredse kunder siger om os

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring på Amager?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.