“Vi får en rigtig god behanding af Helle og Bo – hos dem får man ikke bare en standardvare.”

Anders Johansen Krauch, chefkonsulent/ejer, HumanAssist

 

Erhvervsrengøring i Ballerup

Erhvervsrengøring i Ballerup – Ordentlig rengøring både ude og inde

Vil du have:

 • Rene og indbydende lokaler – uanset brug og årstid?
 • Smilende og imødekommende rengøringspersonale, der kan deres håndværk til fingerspidserne?
 • Fleksible tidspunkter for din erhvervsrengøring, så du til enhver tid kan tilpasse det til dine behov?

Så lad Hebo Rengøring stå for din erhvervsrengøring i Ballerup!

Erhvervsrengøring i Ballerup med stærke værdier

Hebo Rengøring er en familieejet virksomhed med hjerte og værdier på rette sted. Vi gør altid vores yderste for at give dig den bedst mulige service, og vi bruger, så vidt det er muligt, svanemærkede rengøringsmidler i vores erhvervsrengøring. Derudover har vi naturligvis helt styr på sikkerhedsregler, sikkerhedsudstyr og ergonomi, så tingene foregår ordentligt, uanset om vi støver et skrivebord af eller pudser vinduer på anden etage.

I spidsen for Hebo Rengøring står ægteparret Helle og Bo Fosmark, som til sammen har mere end 25 års erfaring fra rengøringsbranchen. De ved, hvad der skal til, for at både du og dine kolleger og jeres gæster og kunder føler sig godt tilpasse i jeres virksomhedslokaler – uanset om der er tale om en butik, kontor, lager, omklædningsrum eller mødelokaler. Nøgleordene, når du lader Hebo Rengøring klare din erhvervsrengøring er således “Kvalitet, ordentlighed og god service” – vores fornemste opgave er at sikre dig indbydende lokaler, der er rare at være i, og at gøre det under ordnede forhold for vores medarbejdere.

> Læs her, hvad et udpluk af vores tilfredse kunder siger om os

Individuel rengøringsplan for din erhvervsrengøring i Ballerup

Derfor får du naturligvis også en skræddersyet plan for din erhvervsrengøring, så du får præcist det, du har brug for, når du har brug for det. Vi indleder ethvert samarbejde med et besøg i virksomheden, hvor vi i fællesskab gennemgår jeres behov. Derefter udarbejdes din rengøringsplan, som beskriver, hvor, hvor ofte og hvordan erhvervsrengøringen skal udføres, og I får en oversigt over det faste rengøringsteam, som skal svinge støvekluden og gulvskrubben hos jer.

I får desuden også kontaktinfo på jeres faste kontaktperson, som I altid kan tage fat i, hvis I får brug for at ændre nogle ting hen ad vejen, eller hvis I får brug for en ekstra omgang rengøring, fx efter julefrokosten.

Erhvervsrengøring fra Hebo Rengøring varetages af specialuddannet personale

For at give dig den bedst mulige service har vi udviklet vores eget rekrutterings- og oplæringskoncept, så alle medarbejdere, som varetager erhvervsrengøring hos vores kunder, er specialuddannet til lige netop dén opgave. Vi starter med en grundlæggende teoretisk og praktisk rengøringsskole, og herefter er medarbejderne i følordning med Helle, Bo eller en teamleder i 12 uger, før vedkommende får overdraget ansvaret for egne opgaver.

Vi lægger desuden vægt på at finde medarbejdere, som er pligtopfyldende og samvittighedsfulde, så både vi og du kan være helt trygge omkring, at opgaverne bliver udført til U.G. hver eneste gang.

Har du brug for grovere erhvervsrengøring så som oprydning efter håndværkere eller oprydning på byggepladser, kan vi også klare det – vi har et team af medarbejdere til netop disse opgaver, som har indgående kendskab til de nødvendige sikkerhedsregler for sådanne opgaver, og vi medbringer selv det nødvendige sikkerhedsudstyr, fx sikkerhedssko, hjelme og veste, som skal bruges ved disse opgaver.

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring i Ballerup?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.