“Vi får en rigtig god behanding af Helle og Bo – hos dem får man ikke bare en standardvare.”

Anders Johansen Krauch, chefkonsulent/ejer, HumanAssist

 

Erhvervsrengøring i Taastrup

Erhvervsrengøring i Taastrup – Lad os tage hånd om dine virksomhedslokaler

Siger du også nej tak til edderkopper i krogene, nullermænd under reolerne og kaffepletter på bordene?
Vil du hellere have velduftende og skinnende rene omgivelser, nyvaskede gulve og skriveborde uden et støvfnug – Alt sammen leveret med et smil og med omtanke for både miljø og arbejdsmiljø?

Så lad Hebo Rengøring stå for din erhvervsrengøring! 

Vi kan hjælpe med enhver form for erhvervsrengøring i Taastrup, fra ugentlig rengøring af mindre kontorer over daglig rengøring af store virksomhedsdomiciler og til byggepladsoprydning eller slutrengøring efter håndværkere. Derudover hjælper vi også gerne med udvendige opgaver som vinduespudsningsnerydning og saltning samt græsslåning og pasning af grønne områder, så du kan være sikker på, at din virksomhed altid fremstår nydelig og velpasset både ude og inde.

Erhvervsrengøring i Taastrup skræddersyet til din virksomhed

Hos Hebo Rengøring får du erhvervsrengøring tilpasset dine behov, så du altid trygt kan invitere gæster indenfor i dine lokaler i vished om, at de fremstår rene og indbydende. Du får en udførligt beskrevet plan for din erhvervsrengøring, som naturligvis tilpasses hver enkelt årstid, så vi sætter ekstra ind, når sne og sjap sætter sit præg på indgangsarealer. Vi tilpasser naturligvis også rengøringen i ferieperioder, hvor lokalerne måske bruges mindre end normalt.

Du bestemmer selv, med vejledning fra os, hvor ofte og hvor grundigt de enkelte områder af jeres bygninger skal gøres rene, samt på hvilke tidspunkt det skal gøres. Alt dette fastlægges ved den indledende samtale, hvor indehaver Bo Fosmark kommer på besøg og gennemgår virksomheden sammen med jer, så vi kan udforme en rengøringsplan, der svarer til jeres behov ned til mindste detalje.

Hvis du ønsker det, kan vi som en del af planen aftale, at vi står for indkøb og opfyldning af fx sæbe og papirhåndklæder samt vask og rensning af måtter, viskestykker, karklude osv., så du er helt fri for at skulle huske på at kontrollere og bestille disse ting.

Erhvervsrengøring i Taastrup med klare værdier

Hebo Rengøring drives af ægteparret Helle og Bo Fosmark og bygger på deres 25 års erfaring fra rengøringsbranchen. Det gør os i stand til at tilbyde erhvervsrengøring, som ligger helt i top – og som samtidig tager vare på vores medarbejdere, på miljøet og på arbejdsmiljøet for dig og dine kolleger, som færdes i virksomheden til daglig.

Vi har udviklet vores eget rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi kan være sikre på, at de medarbejdere, vi overgiver ansvaret for dine bygninger, altid møder op med smil på læben og engagement, samtidig med at de kan deres håndværk til fingerspidserne og ved, hvor nullermænd og edderkopper kan finde på at gemme sig.

Du får naturligvis en oversigt over, hvem dit faste rengøringsteam og din kontaktperson er, så du altid ved, hvem der kommer hos dig, og hvem du kan kontakte ved spørgsmål eller ændrede behov.

> Læs her, hvad et udpluk af vores tilfredse kunder har sagt om os

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring i Taastrup?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.