“Det er alfa og omega for os, at vores kontor/butik og gangarealer fremstår rene og indbydende – og det ved vi er tilfældet, når Hebo Rengøring har været her.”

Kim, Profil Optik

 

Erhvervsrengøring i Hellerup

Erhvervsrengøring i Hellerup
– Giv kunder og gæster et godt førstehåndsindtryk

Skinnende rene vinduer, nyvaskede gulve og rene og indbydende mødelokaler og kontorer. Dét er opskriften på et godt førstehåndsindtryk for dine gæster og kunder – og netop det gode indtryk kan du altid være sikker på at give, når Hebo Rengøring har stået for erhvervsrengøringen hos dig.

Hebo Rengøring er en familievirksomhed drevet af to personer, der brænder for rengøringsbranchen og for at give dig den allerbedste service: Helle og Bo Fosmark, som til sammen har mere end 25 års erfaring inden for faget. Det er deres engagement og værdier, der danner basis for virksomheden – ikke mindst de tre kerneværdier: kvalitet, ordentlighed og god service, som er grundlaget for enhver erhvervsrengøringsopgave, Hebo Rengøring varetager!

Erhvervsrengøring fra A til Z til virksomheder i Hellerup

Med en erhvervsrengøringsaftale med Hebo Rengøring kan du samle alle dine rengøringsopgaver ét sted. Vi klarer store og små opgaver, lige fra kontorrengøring og trappevaskover vinduespudsning til græsslåningsnerydning og saltning – ja, vi kan endda stå for grovere rengøringsopgaver så som rengøring af skurvogneslutrengøring efter håndværkere eller oprydning på byggepladser, hvis du har brug for det.

Småopgaver som levering af papirhåndklæder og sæbe eller rensning af måtter kan vi også klare – det ordner vi, når vi alligevel kommer hos dig, og vi kan se, at behovet er der, så du slet ikke behøver at bekymre dig om, om der nu er købt ind til opfyldning, eller om dine kunder kan færdes trygt på gulvene i indgangspartier og gangarealer, når Kong Vinter melder sin ankomst.

Erhvervsrengøring i Hellerup, der bygger på eget rekrutterings- og oplæringskoncept

For at sikre dig høj kvalitet og optimal service har vi i Hebo Rengøring udviklet vores eget rekrutterings- og oplæringskoncept for at sikre, at alle medarbejdere har specialviden inden for lige netop deres felt. Vores “havehold” har grønne fingre og stor viden om pasning af store og små grønne områder, vores vinduespudsere er særligt gode til at kravle på stiger og give dig godt udsyn, og vores kontorrengøringspersonale ved, hvor støvfnug, nullermænd og edderkopper kan gemme sig på kontorer, gange og i mødelokaler – og ikke mindst hvordan de kommer dem til livs!

Alle vores medarbejdere møder op med engagement og smil på læben og forlader ikke din virksomhed, før gulve, skriveborde og trapper er skinnende rene.

Skræddersyet plan for din erhvervsrengøring i Hellerup

Din erhvervsrengøring skal naturligvis passe til dine lokaler og brugen af dem. Derfor indleder vi ethvert samarbejde med, at Bo Fosmark kommer på besøg hos jer, så vi sammen kan gennemgå jeres lokaler og behov. Herefter får i en skræddersyet plan for jeres erhvervsrengøring, som beskriver hvor, hvornår og hvor ofte der skal gøres rent hos jer. Heri står også navn og kontaktoplysninger på jeres faste kontaktperson, som I altid er velkomne til at kontakte, hvis I har spørgsmål, eller hvis I har brug for, at planen ændres, fx i ferieperioder, eller hvis I har brug for ekstra rengøring efter firmafest eller kundearrangementer.

> Læs her, hvad et udpluk af vores tilfredse kunder siger om os

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring i Hellerup?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.