“Vi sætter stor pris på, at vi har faste medarbejdere tilknyttet, så vi kan slappe af i vished om, at alle rutiner opretholdes og eventuelle særlige aftaler huskes fra gang til gang.””

Kim, Profil Optik

 

Erhvervsrengøring i Gentofte

Erhvervsrengøring i Gentofte – Rengøring til U.G. hver eneste gang

Få erhvervsrengøring i absolut topklasse, så du kan læne dig tilbage og slappe af i vished om, at alle lokaler i virksomheden er rene og indbydende for både medarbejdere og gæster.

God service, smil på læben og høj standard – det er nøgleordene, når Hebo Rengørings personale varetager erhvervsrengøringen for store og små virksomheder i Gentofte.

Med en erhvervsrengøringsaftale med Hebo Rengøring kan du være sikker på, at dine lokaler altid er rare og behagelige at færdes i – her lurer ingen edderkopper i krogene, kaffepletter på bordene eller nullermænd under reolerne!

Skræddersyet erhvervsrengøring til virksomheder i Gentofte

Enhver erhvervsrengøring, vi udfører, er baseret på en skræddersyet rengøringsplan udviklet til lige netop din virksomhed. Indehaver Bo Fosmark kommer på indledende besøg hos jer, og efter en grundig fælles gennemgang af jeres lokaler og behov udvikler vi en detaljeret plan for, hvordan jeres rengøring skal foregå.

Heri beskrives eksempelvis, hvornår, hvor grundigt og hvor ofte jeres rengøring skal udføres – eksempelvis hvilke områder der skal gøres rene hver dag, og hvilke en gang om ugen; hvornår hovedrengøring og vinduespudsning skal klares, og om vi også skal stå for pasningen af eventuelle grønne arealer udenfor eller rensningen af jeres måtter.

I får desuden tilknyttet en fast kontaktperson, I altid kan henvende jer til, hvis jeres rengøringsbehov skulle ændre sig, eller I skulle få brug for yderligere rengøring i enkeltstående tilfælde – for eksempel efter firmafesten.

Specialuddannet personale til erhvervsrengøring i Gentofte

I Hebo Rengøring ved vi, at det ikke er lige meget, hvordan erhvervsrengøring foretages, og hvilke rengøringsmidler der anvendes. Derfor har vi udviklet vores eget rekrutterings- og oplæringskoncept, så I kan være sikre på, at rengøringen af jeres lokaler altid udføres til U.G., og at I altid bliver mødt af et smil, når I møder vores engagerede personale på gangene.

I vil få tilknyttet et fast rengøringsteam, så I ved, hvem der kommer hos jer, og i ferier og ved sygdom har I ligeledes faste vikarer, så jeres erhvervsrengøring altid udføres af erfarne medarbejdere, der har kendskab til jeres virksomhed og behov.

Erhvervsrengøring i Gentofte med fokus på kvalitet, ordentlighed og god service

Hebo Rengøring er en familievirksomhed startet og drevet af ægteparret Helle og Bo Fosmark, som også står i spidsen for den daglige drift – og ikke er bange for at svinge støvekluden, hvis der skulle blive behov for det! De har tilsammen 25 års erfaring fra rengøringsbranchen og har dermed fuldt overblik over, hvordan både store og små rengøringsopgaver klares optimalt.

Dette engagement og drive giver de videre til deres medarbejdere gennem oplæringsforløbet, og vi er derfor heller ikke bange for at give vores kunder tilfredshedsgaranti.

> Læs her, hvad et udpluk af vores tilfredse kunder siger om os

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring i Gentofte?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.