Der har været stor stabilitet, og vi har været meget glade for den faste medarbejder, vi har set i huset. Ved ferie og afløsning har vi ikke mærket til, at det var en anden, som varetog opgaverne.””

Lise-Lotte Duch, leder, FAKTI

 

Erhvervsrengøring i Hørsholm

Lad Hebo Rengøring klare din erhvervsrengøring i Hørsholm

Støvsugning, trappevask, kontorrengøring, rengøring af køkkener og kantineområde, gulvvask i gange og butikker, vinduespudsning eller oprydning på byggepladser…

– uanset hvilket behov for erhvervsrengøring, du har i din virksomhed i Hørsholm, klarer Hebo Rengøring opgaven til U.G.!

Vi ved, hvor vigtig rengøring af høj kvalitet er for det indtryk, kunder, gæster og medarbejdere får af din virksomhed – og vi ved, hvordan vi leverer erhvervsrengøring, der opfylder alle dine behov! Du kan roligt læne dig tilbage i vished om, at alt er rent, pænt og indbydende, når Hebo Rengøring står for rengøringen i dine lokaler. Og har du brug for nogen til at passe dine grønne områder eller pudse dine vinduer, så klarer vi også det.

Hos os kan du få én samlet pakke med alt, du har brug for i forbindelse med din erhvervsrengøring – inklusive montering og opfyldning af sæbe- og papirdispensere, rensning af måtter og vedligehold af gulve. Vi lægger alt ind i en fast plan, så du er fri for overhovedet at spekulere på, om der gemmer sig nullermænd i krogene eller mangler sæbe på toiletterne, når først din erhvervsrengøringsaftale er sat i værk.

Skræddersyet rengøringsplan for din erhvervsrengøring i Hørsholm

Når du lader Hebo Rengøring stå for din erhvervsrengøring, laver vi således en individuel rengøringsplan, så tidspunkter, omfang og grundighed af rengøringen tilpasses lige netop dine behov. Vi gennemgår i fællesskab dine lokaler og udarbejder herefter planen, tilknytter et fast rengøringsteam og udpeger en kontaktperson, som du altid kan tage fat i, hvis du får spørgsmål, eller hvis jeres behov for erhvervsrengøring ændrer sig hen ad vejen.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis I får brug for mere eller mindre rengøring end normalt i en periode, fx i ferier med mindre bemanding eller ved særlige arrangementer som julefrokoster eller andre firmaarrangementer. Ring blot til os, så finder vi ud af at tilpasse os.

Erhvervsrengøring i Hørsholm med specialuddannet personale

Hebo Rengøring er en familievirksomhed, som bygger på indehaverne Helle og Bo Fosmarks mangeårige brancheerfaring og stærke værdier og holdninger til den service, Hebo Rengøring yder vores kunder. Der er fokus på kvalitet, ordentlighed og god service, og derfor har vi i Hebo Rengøring vores helt eget uddannelses- og rekrutteringskoncept, så vi er sikre på, at kvaliteten af de opgaver, vi udfører for dig, altid er helt i top, så dine kolleger, gæster og kunder kan føle sig godt tilpas, når de træder ind ad døren i jeres virksomhed.

Samtidig sikrer vores grundige uddannelsesforløb, at alle vore medarbejdere har styr på eksempelvis arbejdsmiljø og ergonomiske arbejdsstillinger samt på gældende sikkerhedsregler og korrekt brug af sikkerhedsudstyr ved eksempelvis vinduespudsning eller oprydning på byggepladser.

> Læs her, hvad et udpluk af vores tilfredse kunder siger om os

Skal vi hjælpe med din erhvervsrengøring i Hørsholm?

Ring til Bo på
33 11 33 30

Eller skriv

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Hebo Rengøring klarer din erhvervsrengøring i København og omegn, herunder i:

  Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

  33 11 33 30

  Få hurtig kontakt

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Bo Fosmark

   Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.