Vinduespudsning i København og omegn

"Derudover vil vi også nævne den meget søde og høflige betjening fra vinduespudseren, hver gang han kommer.
Det er en stor fornøjelse, og vi kan kun give Hebo de bedste anbefalinger."

Anne O. Eidorff, Managing Director,
Eidorff dental

Rene, skinnende og klare vinduer - hver gang!

Synes du også, at rene vinduer giver et bedre helhedsindtryk? Lyset kommer lettere ind, og verden udenfor kommer lidt tættere på, når vi ikke skal kigge på den gennem beskidte ruder. Og beskidte - det bliver de hurtigt.

Overlad det klare udsyn til erfarne vinduespudsere fra Hebo Rengøring i København. Selv genstridigt skidt, trafikfilm og den lejlighedsvise fugleklat tager vi os af og efterlader både ruder, rammer og karme rene og pæne efter hver vinduespudsning.

Du vil altid få en konkurrencedygtig pris på vinduespudsning hos Hebo Rengøring. Også når dine ruder enten kræver ekstra knofedt eller udfordrer vores vinduespudsere på brugen af tid og udstyr. Sammen finder vi den rigtige pris og tager højde for fx ekstra beskidte ruder, éngangspudsning, forsatsruder, koblede ruder eller palæruder.

Du kan desuden være sikker på, at vi også tænker på naturen, når vi pudser dine vinduer. Vi udfører kun miljøvenlig vinduespudsning af højeste kvalitet.

Vi hjælper med vinduespudsning overalt i København

Vi kommer med stige og spand overalt i København, og du får naturligvis samme gode service, om du bestiller en éngangspudsning eller vælger at få en serviceordning. Glem bare den dårlige samvittighed over ikke at have bestilt vinduespudsning i god tid - med en serviceordning holder vi styr på kalenderen for dig.

Ring til Bo på 33 11 33 30 og få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning!

 

Vores team til vinduespudsning er p.t.:

Vinduespudsning - Thomas

Thomas

Vinduespudsning - Andreas

Andreas

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.