Trappevask i København og omegn

"De udfører altid opgaverne til UG. Der bliver aldrig sprunget over, hvor gærdet er lavest, og der bliver rykket ekstra ud i vintersæsonen, hvor behovet er større."

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48

Du vil nyde at åbne døren til opgangen, når Hebo Rengøring har luftet ud og sørget for en indbydende, ren og velduftende trappeopgang.

Trapper møder mange fødder - store og små, i stiletter og vinterstøvler, kondisko og træsko. Der bliver slæbt sand, vand, salt og småsten med op og ned ad trinene. Det behøver du heldigvis ikke bekymre dig om, for uanset vejr og vind og mængden af trafik har du den samme skinnende trappeopgang efter hvert trappevask fra Hebo Rengøring. Mudder, sne og saltskjolder er ingen hindring. Mopper, klude og vaskevand skiftes tit og bliver altid skiftet, når vi skifter trappe, så din trappeopgang ikke stifter bekendtskab med skidt fra andre trappeopgange.

Med trappevask fra Hebo Rengøring kan du desuden være sikker på, at HELE trappen får en kærlig hånd - Dine gelændre og balustre skinner lige så meget som trin og reposer. Måtterne bliver løftet, og kluden finder vej ind i alle kroge.

Skræddersyet og miljørigtig trappevask i København

Du behøver ikke bruge tid på at huske at bestille os hver gang, din trappe har brug for at blive vasket - med en serviceordning styrer vi kalenderen for dig. Skulle du have ændringer til vores faste aftale, siger du bare til - så tilpasser vi os. Ellers kommer vi den faste ugedag, vi er blevet enige om.

Alle kan tåle den friske duft efter trappevasken - også allergikere - da vi altid bruger svanemærkede produkter. Sådan passer vi på dig, os selv og miljøet. Vi passer også på vores medarbejdere ved at give dem ergonomisk rigtige arbejdsredskaber. Her er din bonus, at det rigtige udstyr gør trappevasken lettere og giver vores rutinerede rengøringspersonale ekstra tid til de små ting, der tit gør den store forskel for dig.

Vi hjælper med trappevask i hele København

Hebo Rengøring kommer over hele København - og vi svinger gerne kosten over både små og store trapper, omfattende opgaver med mange trappeopgaver eller mindre opgaver med blot nogle få trin. 

Ring til Bo på 33 11 33 30 og få et uforpligtende tilbud på trappevask!

 

Vores trappevasketeam består p.t. af:

Trappevask - Pernille

Pernille

Trappevask - Kim

Kim

Trappevask - Thomas

Thomas

Trappevask - Ghaffar

Ghaffar

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.