Snerydning og saltning i København og omegn

"Jeg behøver ikke bekymre mig, når vejrudsigten melder sne; jeg ved, Hebo rykker ud på alle tider af døgnet og holder øje med, hvornår der skal ryddes."

Peter Løkke, teknisk koordinator, Dansekapellet, København

Smukt ser det ud, når din ejendoms udearealer er klædt i hvidt, og det er frostklart...

...men glatte og snedækkede fortove og veje er ofte til stor gene for de folk, der færdes i området, og hvis uheldet er ude, kan man komme rigtigt galt af sted.

Du behøver ikke selv stå tidligt op og fatte sneskovlen. Med en serviceordning om snerydning og saltning hos Hebo Rengøring i København kan du være sikker på, at dine veje, fortove, parkeringspladser og gårdarealer bliver ryddet og fremstår rene og præsentable - og ikke mindst sikre - inden kl. 6.30. Vejrudsigten holder vi øje med for dig - vi har døgnvagt hele vinteren og rykker ud med det fornødne mandskab og maskiner, så snart der er behov for snerydning og saltning, så dine kunder, medarbejdere, gæster eller beboere kan færdes trygt og sikkert hos dig uanset vind og vejr. 

Det er nemt at følge med i, hvor tit vi besøger din adresse. Der kommer en kvittering til dig pr. sms efter hver snerydning og saltning - så er du aldrig i tvivl om, hvorvidt tingene er, som de skal være. Og du betaler selvfølgelig kun lige præcis for det, du får; Ved en serviceordning er der en fast aftalt pris pr. gang (så prisen afhænger altså ikke af, hvor meget Kong Vinter har åbnet for sluserne), der er ingen skjulte gebyrer, og vi tilbyder både prisgaranti og tilfredshedsgaranti!

Vi hjælper med snerydning og saltning overalt i København

Hebo Rengøring kommer overalt i København til både små og store snerydningsopgaver, hvad enten der er tale om mange veje, p-pladser og stier eller enkelte indkørsler og fortove. 

Ring til Bo på 33 11 33 30 og få et uforpligtende tilbud på snerydning og saltning!

 

Vores snerydningsteam består pt. af:

Snerydning og saltning - Andreas

Andreas

Snerydning og saltning - Kim

Kim

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.