Slutrengøring efter håndværkere i København og omegn

"Vi har brugt Hebo Rengøring i et år nu, og alt kører bare som smurt. Vi oplever altid høj kvalitet og rigtig god service. Oprydning efter håndværkere kan være lidt af en udfordring, men Hebo Rengøring klarer det hele!"

Adrian Mikkelsen, projektleder,
HK Enterprise A/S

Efterlad et godt indtryk, når du afslutter din byggeopgave med at levere grundigt rengjorte og klargjorte lokaler til tiden.

Du efterlader et godt indtryk hos kunden, når du afslutter din opgave med at aflevere lokaler, der er ryddelige og rengjorte. Samtidig kan du selv komme hurtigere videre til din næste kunde, hvis du vælger Hebo Rengøring til at runde projektet af. Vi sørger for, at du slipper af med affald, gulvpap, restmaterialer, støv og alt det, der ellers ligger tilbage, når du har gjort dit arbejde. 

Du får erfaring og grundighed med i købet hos Hebo Rengøring - vi har serviceret firmaer i byggebranchen i mange år og har specialuddannet personale til at varetage opgaverne, så både kvalitet og sikkerhed er i top.

Selv hvis du er udfordret på tiden, behøver du ikke at fravælge slutrengøringen eller vælge halve løsninger. Vi træder gerne til med kort varsel - uden at gå på kompromis med de standarder, der er aftalt.

Løbende service:
Kan rengøringen ikke vente til sidst? - I forbindelse med renovering og større entrepriser er der tit behov for rengøring undervejs i arbejdet. Vi sørger for, at du får ryddet op, gjort rent og lagt nyt gulvpap flere gange undervejs i byggearbejdet.

Vi hjælper med slutrengøring overalt i København!

Vi kommer gerne og hjælper med den afsluttende rengøring, uanset hvor i København og omegn, byggeriet foregår - og uanset projektets størrelse. 

Ring til Bo på 33 11 33 30 og få et uforpligtende tilbud på slutrengøring!

 

Vores primære medarbejdere til slutrengøring er p.t.:

Slutrengøring efter håndværkere - David

David

Slutrengøring efter håndværkere - Samuel

Samuel

Slutrengøring efter håndværkere - Michael

Michael

Slutrengøring efter håndværkere - Richard

Richard

Slutrengøring efter håndværkere - Prabin

Prabin

Ghaffar

Ghaffar

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.