Salg af småprodukter

"De har stor erfaring og giver god rådgivning om, hvilke produkter der passer bedst til vores behov, og hvilke mængder vi bør indkøbe fra gang til gang, så det hele bliver så let som muligt for os. "

Thomas Strauss, Indkøb, WHR

Løber du altid tør for toiletpapir, håndsæbe og opvasketabs, når det er mest ubelejligt ?- eller på en fredag?

Papir og andre forbrugsvarer til køkken, toilet og måske behandlerrum eller værksted skal bestilles, købes, hentes hjem, opbevares, skiftes ud, holdes øje med, bestilles, købes, hentes hjem...

Du sparer tid på både ærgrelser, sidste-øjebliks-indkøb og løbende kontrol og indkøb, hvis du lader Hebo Rengøring holde dig forsynet. Det er bekvemt, det er tidsbesparende - og det er godt for hygiejnen.

Du kan få lige præcis det antal papir- og sæbedispensere og det antal besøg og opfyldninger om året, du kunne tænke dig. Vi låner dig vores erfaring med, "hvad der plejer at virke bedst", og sammen aftaler vi, hvad der virker for dig.

Vi hjælper naturligvis også gerne med at levere nye forsyninger hen ad vejen - Læs mere ovre på siden Opfyldningsaftaler.


Vores produktansvarlige team:

Salg af småprodukter - Helle

Helle

Salg af småprodukter - Bo

Bo

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.