Hebo - Rengøringsfirma i Valby

"Det er fantastisk at have én leverandør, der kan stå for det hele, så vi ikke selv behøver at bekymre os om, om tingene ser ordentligt ud."

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48

Lad os klare rengøringen for dig!

Vil du have skinnende rene lokaler, plejede og passede udenomsarealer og pæne og velholdte bygninger - alt sammen uden, at du behøver at bekymre dig det mindste om det? 

Lad rengøringsfirmaet Hebo Rengøring klare rengøringen for dig - så kan du læne dig tilbage i vished om, at alt støv og nullermænd jages væk, græsset bliver tæmmet, og fugleklatter fjernes fra dine vinduer, så du og dine kolleger, gæster, beboere og andre brugere af dine bygninger får en rar og behagelig oplevelse ved at komme der. 

Vi kan hjælpe med både små og store opgaver, lige fra enkeltstående opgaver som oprydning på en byggeplads eller rengøring efter håndværkerbesøg til faste, ugentlige eller daglige rengøringsopgaver eller vinduespudsning. Vi hjælper også gerne med sæsonopgaver som snerydning/saltning og pasning af grønne områder.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Rengøring Valby - Hebo Rengøring

Hebo Rengøring kommer overalt i Valby

Hos rengøringsfirmaet Hebo Rengøring er vi fleksible og kommer, hvor og hvornår du har brug for os. Vi tæller en lang række virksomheder, butikker, institutioner, klinikker og beboelsesejendomme blandt vores mange tilfredse kunder, og som kunde hos os får du altid en skræddersyet, individuel rengøringsplan, hvor opgaver og omfang af rengøringen beskrives sammen med angivelse af, hvilke medarbejdere der fast bliver tilknyttet opgaverne.

Vi er altid fleksible, så skulle du få brug for at ændre tidspunktet for en rengøring - fx hvis I har møder eller andre arrangementer på det tidspunkt, hvor vi normalt kommer hos jer - kan du naturligvis altid ringe til os. Vi er altid klar til at hjælpe eller svare på stort og småt omkring din rengøring. 

Veluddannet personale = høj kvalitet

Vi ved, hvor vigtig kvaliteten af rengøringen er for dig - og hvor irriterende nullermænd og edderkopper i krogene er - og derfor er vores rengøring naturligvis altid af høj kvalitet. Vi har vores helt eget rekrutterings- og oplæringskoncept, og alle vores medarbejdere er blevet håndplukket og specialuddannet til lige netop den opgave, de udfører hos dig. Så ved både vi og du, at alt bliver udført til UG - så du bare skal læne dig tilbage og nyde resultatet. 

Læs mere herunder om, hvad vi kan hjælpe dig med - eller ring til Bo på 33 11 33 30 allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg. 

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.