Hebo - Rengøringsfirma i Rødovre

"Første arbejdsdag efter rengøringen var skøn - alt var rent, pænt og velduftende, så det var en fornøjelse at komme på arbejde."

Anders Johansen Krauch, chefkonsulent/ejer, HumanAssist

Lad os klare rengøringen for dig!

Vil du have et rengøringsfirma, som ikke blot sørger for, at alt er skinnende rent og pænt indendørs - men som også kan tage sig godt af dine udenomsarealer, facader, tagrender, vinduer - ja, sågar snerydning og saltning om vinteren? Eller har du blot brug for at få pudset dine vinduer nogle gange om året - eller enkeltstående oprydning efter et byggeprojekt?

Så kan Hebo Rengøring hjælpe dig! Vi klarer alle former for rengøring, ejendomsservice og byggepladsservice og udfører små som store opgaver med et smil. 

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Rengøring Rødovre - Hebo Rengøring

Hebo Rengøring kommer overalt i Rødovre Kommune

Rengøringsfirmaet Hebo Rengøring hjælper virksomheder, beboelsesejendomme, institutioner, læge- og tandlægeklinikker og butikker i hele Rødovre Kommune og kommer altid, hvor og hvornår du har brug for det. Rengøringens omfang og tidspunkt aftales i samråd med dig og skrives ind i din helt egen individuelle rengøringsplan. Her står der også, hvem din faste kontaktperson hos os er, og hvilke medarbejdere der står for at udføre opgaverne hos dig. (For du får naturligvis faste medarbejdere tilknyttet, som kender jeres rutiner og opgaver til bunds). 

Hvis du skulle få brug for at ændre noget i aftalen eller flytte tidspunktet for en rengøring en enkelt gang, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så finder vi ud af det. 

Håndplukket, veluddannet personale

Vi sætter en ære i at give dig rengøring af højeste kvalitet - derfor er alt vores personale håndplukket, og alle har gennemgået vores introducerende uddannelsesforløb og evt. senere specialiseringsforløb. Vi har udviklet vores eget unikke rekrutterings- og oplæringskoncept som garanti for, at alle vores medarbejdere kan deres opgave til UG, så du kan slappe af og vide, at  alle brugere af dine bygninger får en god oplevelse ved at komme der. 

Læs mere herunder om, hvad vi kan hjælpe dig med - eller ring til Bo på 33 11 33 30 allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg. 

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.