Hebo - Rengøringsfirma i Ishøj

"Vi bruger Hebo Rengøring til flytterengøring, når der skal nye lejere ind hos os - så ved vi, at alt er i orden, og lejligheden er i tiptop stand fra gulv til loft. "

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48.

Lad os klare rengøringen for dig!

Du kender det godt - fornemmelsen, når man møder ind mandag morgen, og alt bare er rent og pænt. Luften er ren og velduftende, og bordplader og vindueskarme skinner uden et fnug af støv. Eller glæden ved at træde ind i en bygning, der ligger i velholdte grønne omgivelser, hvor vinduerne skinner uden en plet, og hvor trapperne er rene uden spor af de mange mennesker, der dagligt færdes der. 

Vil du også gerne have det sådan i din virksomhed, institution, klinik eller beboelsesejendom? Så lad rengøringsfirmaet Hebo Rengøring klare rengøringen og pasningen af dine udenomsarealer for dig!

Vi kan hjælpe med alle former for rengøring og ejendomsservice både ude og inde, herunder:

Rengøring Ishøj - Hebo Rengøring

Hebo Rengøring kommer overalt i Ishøj Kommune

Vi rykker ud, hvor og hvornår du har brug for det, hvad enten det er til enkeltstående opgaver eller i form af en fast aftale på daglig eller ugentlig basis. Vi udarbejder altid en fleksibel, individuel rengøringsplan i fællesskab med dig som kunde, hvor vi beskriver omfang og hyppighed af rengøringen, og hvilke faste medarbejdere der skal komme hos jer.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle få brug for at ændre på noget i planen, eller hvis du har brug for at ændre tidspunktet for en rengøring i et enkeltstående tilfælde, fx hvis I har et møde på det tidspunkt, hvor vi normalt kommer. Ring blot til os - så finder vi ud af det!

Specialuddannet personale giver høj kvalitet

Hos rengøringsfirmaet Hebo Rengøring er vores fornemste opgave at give dig rengøring og service af højeste kvalitet, så dine bygninger og lokaler altid fremstår rene, velplejede og indbydende. Derfor har vi udviklet vores helt eget rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi er sikre på, at de medarbejdere, vi sender på opgave hos dig, kan deres job og lægger sig i selen for at udføre det til UG. 

Du kan desuden altid være sikker på, at det er de samme medarbejdere, der kommer hos dig, og du vil få en fast kontaktperson, du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller brug for at lave ændringer i din aftale med os. Alt sammen for at gøre alle forhold omkring rengøringen så nemt for dig som muligt, så det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde resultatet!

Læs mere herunder om, hvad vi kan hjælpe dig med - eller ring til Bo på 33 11 33 30 allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg. 

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.