Hebo - Rengøringsfirma i Hvidovre

"Udenfor sørger de for, at ALT ser ordentligt ud. Vi har mange kvadratmeter parkeringsplads, adgangsveje, fællesarealer og grønne pletter, og det er vigtigt, at alt er pænt og velholdt, så vores lejere kan føle sig godt tilpas."

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48.

Lad os klare rengøringen for dig!

 Vil du have rengøring, der bare fungerer, med personale, der yder god og stabil service, og som bare VED, hvor edderkoppespind og genstridige kaffepletter kan gemme sig, så de altid bliver fjernet? Eller har du måske brug for personer med grønne fingre, der kan holde græs og ukrudt i skak og sørge for, at buske og træer omkring din virksomhed eller beboelsesejendom altid ser pæne og velplejede ud? 

Så lad rengøringsfirmaet Hebo Rengøring klare det for dig - så kan du læne dig tilbage i vished om, at alt ved dine bygninger fremstår rent, velholdt og indbydende - både ude og inde. 

Vi klarer alle former for rengøring og ejendomsservice - såvel på daglig, ugentlig eller ad-hoc basis som ved enkeltstående tilfælde som efter håndværkere, ved byggeprojekter, i tilfælde af vand- eller stormskade eller ved graffitimaleri på dine bygninger. 

Vi kan bl.a. hjælpe med: 

Rengøring Hvidovre - Hebo Rengøring

Hebo Rengøring kommer overalt i Hvidovre Kommune

Vi kommer, hvor og hvornår du har brug for det, uanset om det drejer sig om store eller små opgaver. Alle vores kunder får deres egen, individuelle rengøringsplan, der beskriver, hvilke opgaver der skal udføres, hvornår rengøringen/servicen skal foretages, og hvilke faste medarbejdere der er tilknyttet opgaven, Men du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis dine behov ændrer sig, eller du har brug for at flytte tidspunktet for en rengøring. Vi er altid fleksible og til at få fat på, så alt omkring rengøringen bliver så nemt for dig som muligt. 

Høj kvalitet - og motiveret rengøringspersonale

Når du lader rengøringsfirmaet Hebo Rengøring klare din rengøring, kan du have ro i maven og vished for, at det er kompetente medarbejdere, der varetager din rengøring, så dine bygninger og lokaler altid fremstår rene, pæne og indbydende. Vi håndplukker nemlig dit rengøringspersonale og giver dem den uddannelse, der skal til for at give dig det optimale serviceniveau, du og dine kolleger, lejere, kunder og patienter fortjener.

Læs mere om vores unikke rekrutterings- og oplæringskoncept her.

Læs mere herunder om, hvad vi kan hjælpe dig med - eller ring til Bo på 33 11 33 30 allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg. 

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.