“Udenfor sørger de for, at ALT ser ordentligt ud. Vi har mange kvadratmeter parkeringsplads, adgangsveje, fællesarealer og grønne pletter, og det er vigtigt, at alt er pænt og velholdt, så vores lejere kan føle sig godt tilpas.”

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48.

 

Hebo – Rengøringsfirma i Hvidovre

Lad os klare rengøringen for dig!

Vil du have rengøring, der bare fungerer, med personale, der yder god og stabil service, og som bare VED, hvor edderkoppespind og genstridige kaffepletter kan gemme sig, så de altid bliver fjernet? Eller har du måske brug for personer med grønne fingre, der kan holde græs og ukrudt i skak og sørge for, at buske og træer omkring din virksomhed eller beboelsesejendom altid ser pæne og velplejede ud?

Så lad rengøringsfirmaet Hebo Rengøring klare det for dig – så kan du læne dig tilbage i vished om, at alt ved dine bygninger fremstår rent, velholdt og indbydende – både ude og inde.

Vi klarer alle former for rengøring og ejendomsservice – såvel på daglig, ugentlig eller ad-hoc basis som ved enkeltstående tilfælde som efter håndværkere, ved byggeprojekter, i tilfælde af vand- eller stormskade eller ved graffitimaleri på dine bygninger.

Hebo Rengøring kommer overalt i Hvidovre Kommune

Vi kommer, hvor og hvornår du har brug for det, uanset om det drejer sig om store eller små opgaver. Alle vores kunder får deres egen, individuelle rengøringsplan, der beskriver, hvilke opgaver der skal udføres, hvornår rengøringen/servicen skal foretages, og hvilke faste medarbejdere der er tilknyttet opgaven, Men du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis dine behov ændrer sig, eller du har brug for at flytte tidspunktet for en rengøring. Vi er altid fleksible og til at få fat på, så alt omkring rengøringen bliver så nemt for dig som muligt.

Høj kvalitet – og motiveret rengøringspersonale

Når du lader rengøringsfirmaet Hebo Rengøring klare din rengøring, kan du have ro i maven og vished for, at det er kompetente medarbejdere, der varetager din rengøring, så dine bygninger og lokaler altid fremstår rene, pæne og indbydende. Vi håndplukker nemlig dit rengøringspersonale og giver dem den uddannelse, der skal til for at give dig det optimale serviceniveau, du og dine kolleger, lejere, kunder og patienter fortjener.

Læs mere om vores unikke rekrutterings- og oplæringskoncept her.

Hebo Rengøring – Familievirksomhed med klare værdier

Bag Hebo Rengøring står Helle og Bo Fosmark, der i fællesskab startede virksomheden i 2010.

Helle og Bo Fosmark fra Hebo Rengoeringsfirma

Vi har tilsammen 25 års erfaring i rengøringsbranchen og har gjort god brug af den viden i opstart og daglig drift af vores rengøringsfirma.

Vi er dybt involveret i dagligdagen i Hebo Rengøring og svinger også gerne selv støvekluden, og det er altid os, du får fat i, når du ringer til os.

Vi brænder for at give dig rengøring af højeste kvalitet og er da heller ikke blege for at give dig tilfredshedsgaranti – ja, vi tager endda jævnligt på uanmeldte kontrolbesøg hos vores kunder for at sikre os, at alt er, som det skal være.

Ring til Bo allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg.

33 11 33 30

Få hurtig kontakt

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Bo Fosmark

  Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.


  Warning: Illegal string offset 'background-color' in /var/www/heborengoering.dk/public_html/hrns/wp-content/plugins/slick-popup/libs/extras.php on line 38

  Warning: Illegal string offset 'background-image' in /var/www/heborengoering.dk/public_html/hrns/wp-content/plugins/slick-popup/libs/extras.php on line 39

  Warning: Illegal string offset 'background-repeat' in /var/www/heborengoering.dk/public_html/hrns/wp-content/plugins/slick-popup/libs/extras.php on line 40

  Warning: Illegal string offset 'background-size' in /var/www/heborengoering.dk/public_html/hrns/wp-content/plugins/slick-popup/libs/extras.php on line 41

  Warning: Illegal string offset 'background-position' in /var/www/heborengoering.dk/public_html/hrns/wp-content/plugins/slick-popup/libs/extras.php on line 42

  Warning: Illegal string offset 'background-attachment' in /var/www/heborengoering.dk/public_html/hrns/wp-content/plugins/slick-popup/libs/extras.php on line 43
  Få besøg af Bo

   og få et uforpligtende tilbud på dine rengøringsopgaver
   Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig for at lave en
   aftale om et besøg.

   Your message was sent successfully!

   Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

   Jeg vil helst kontaktes via:
   EmailTelefon

   Jeg træffes bedst i tidsrummet:
   8-1010-1212-1414-16

   X
   Få besøg af Bo