Hebo - Rengøringsfirma i Glostrup

"Vi sætter stor pris på, at vi har faste medarbejdere tilknyttet, så vi kan slappe af i vished om, at alle rutiner opretholdes og eventuelle særlige aftaler huskes fra gang til gang."

Kim, Profil Optik

Lad os klare rengøringen for dig!

Har du virksomhed, institution, klinik eller beboelsesejendom i Glostrup, og søger du et rengøringsfirma, der giver dig kvalitet, stabilitet og rigtig god service? Er du en af dem, der helst bare vil have, at rengøringen kører, så du er fri for overhovedet at tænke på det?

Så lad Hebo Rengøring stå for rengøring og pleje af dine bygninger og udenomsarealer - så du i stedet kan læne dig tilbage og vide, at alt er rent, velpasset og indbydende - uden at du behøver at røre en finger.

Vi kan blandt andet hjælpe med: 

Rengøring Glostrup - Hebo Rengøring

Hebo Rengøring kommer overalt i Glostrup Kommune 

Rengøringsfirmaet Hebo Rengøring gør rent, lige hvor og hvornår du har brug for det. Som kunde hos os får du en individuel, skræddersyet rengøringsplan, der er tilpasset netop dine behov - og som tager i betragtning, at disse behov ofte skifter i takt med årstiderne. Og du har naturligvis altid mulighed for at ændre tidspunktet for rengøringen, hvis der bliver brug for det - enten permanent eller i engangstilfælde, som hvis I fx har et møde på det tidspunkt, hvor vi normalt kommer. Du ringer bare til os, og så finder vi ud af det! 

Rengøringen skal bare være i orden!

Vi har alle prøvet at komme steder, hvor der sidder spindelvæv i krogene eller synligt støv i vindueskarmene. Sådan er det ikke, når Hebo Rengøring har svinget støvekluden hos jer. Vi véd, at grundig rengøring har stor betydning for de personer, der færdes i dine bygninger, hvad enten der er tale om er beboere, medarbejdere, kunder eller patienter. Vi har derfor udviklet vores eget unikke rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi kender vores medarbejderes kompetencer til bunds og ved, at de udfører deres arbejde til UG, så du altid roligt kan åbne dørene og invitere indenfor. 

Læs mere herunder om, hvad vi kan hjælpe dig med - eller ring til Bo på 33 11 33 30 allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg. 

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.