Hebo - Rengøringsfirma på Amager

"Græsset bliver slået, ukrudt holdt nede, fortove og parkeringspladser fejet - kort sagt er det en fornøjelse at komme ved vores ejendomme, når Hebo Rengøring har været i sving."

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48

Lad os klare rengøringen for dig!

Ligger din virksomhed eller beboelsesejendom på Amager? Sætter du pris på at færdes i rene og pæne omgivelser - og på at kunne slappe af og vide, at andre sørger for, at rengøringen klares til UG? Har du brug for et rengøringsfirma, der virkeligt tager fat og kommer ind i alle kroge og kanter, når der skal gøres rent og ryddes op efter byggeprojekter? Eller er du måske læge eller tandlæge og har brug for et rengøringsfirma, der forstår de hygiejnekrav, det medfører i behandlingsrum, venteværelser og kontorer?

Så lad Hebo Rengøring klare rengøringen for dig - så du kan læne dig tilbage og vide, at alle støvfnug, nullermænd, bakterier og andet ikke får lov at flytte ind i dine virksomhedslokaler, institutionsbygninger, lægeklinikker, beboelsesejendomme - eller hvor du end færdes. 

Rengøringsfirmaet Hebo Rengøring klarer små og store rengøringsopgaver, fra enkelte vinduespudsningsopgaver til omfattende oprydnings- og rengøringsprojekter efter ombygninger. 

Vi kan bl.a. hjælpe med: 

Rengøring Amager - Hebo Rengøring

Hebo Rengøring kommer overalt på Amager

Vi er et rengøringsfirma, som sætter en ære i at komme, lige netop hvor og hvornår du har brug for os. Vi udfører rengøringsopgaver over hele Amager, og vi tilbyder alle vores kunder en individuel, fleksibel rengøringsplan, så hyppighed og omfang af rengøringen tilpasses dine behov. Og du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os og ændre tidspunkt for rengøringen - i tilfælde af møder eller andre arrangementer på de tidspunkter, hvor vi normalt besøger jer - eller hvis der opstår nye eller ændrede behov. 

Rengøringsfirmaet Hebo Rengøring er lig med god personlig service, kvalitet og høflighed

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at dine bygninger, lokaler og grønne områder fremstår pæne, rene og ordentlige - og samtidig ved vi, hvor vigtigt det er, at det rengøringspersonale, vi sender ud til jer, optræder høfligt, smilende og engageret. Derfor har vi udviklet vores helt eget rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi til enhver tid er garant for de medarbejdere, der kommer på besøg hos jer. Samtidig sørger vi altid for, at I har faste medarbejdere tilknyttet, som kender jer og jeres behov og brænder for at levere den bedste rengøringsservice til jer - og ikke mindst, at I har en fast kontaktperson, I altid kan henvende jer til om små og store ting, så hele processen omkring rengøringen bliver så let som muligt for jer.

Læs mere herunder om, hvad vi kan hjælpe dig med - eller ring til Bo på 33 11 33 30 allerede i dag for at aftale et uforpligtende besøg. 

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.