Rengøring af skurvogne i København og omegn

"Det er en til tider krævende opgave at få en skurvogn til at fremstå ren og indbydende, men den opgave klarer Hebo Rengøring helt til UG. "

Henrik Schmidt, projektleder,
Barslund A/S

Hold weekend og fyraften uden at tænke på skraldeposer og støvsugning i dine skurvogne.

Lad Hebo Rengøring klare rengøringen af dine skurvogne - så kan dine medarbejdere nyde at møde ind på arbejde til en ren skurvogn, når morgenkaffen skal nydes og dagens arbejde planlægges. 

Hebo Rengøring klarer al oprydning og rengøring i dine skurvogne - vi går ud med skraldet, tømmer askebægrene, tørrer borde, stole og frie overflader af, rengør toilet og bad (og afkalker efter behov), fejer, støvsuger og vasker gulvene og tørrer skabe, paneler og døre af - og hvad vi ellers aftaler.

Når skurvognen skal hentes hjem, står Hebo Rengøring også gerne for hovedrengøringen - det aftaler og afregner vi, når det bliver aktuelt. Hvis en hovedrengøring bliver nødvendig undervejs - hvis vejr, vind, omgivelser eller materialevalg gør det nødvendigt - kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Overlad også gerne levering af toiletpapir, håndklædepapir, sæbe, rense- og håndcreme m.m. til os - vi garanterer konkurrencedygtige priser. Vi tjekker beholdningen, når vi alligevel er der for at gøre rent - så er du sikker på ikke at løbe tør.

Vi laver en pris til dig, hvor det bliver billigere, jo mere vi skal lave! Du betaler pr. enhed pr. gang, og det bliver billigere, så snart du har mere end tre skurvogne - se priseksempel til højre.

Vi hjælper med rengøring af skurvogne overalt i København

- og også længere væk, hvis du har brug for det! Vi sætter en ære i at give dig den bedste service - og komme hvor og hvornår du har brug for vores hjælp!

Ring til Bo på 33 11 33 30 og få et uforpligtende tilbud på rengøring af dine skurvogne!

 

Vores primære medarbejdere til skurvognsrengøring er p.t.:

Rengøring af skurvogne - Richard

Richard

Rengøring af skurvogne - Samuel

Samuel

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.