Rengøring af facader, tagrender, osv. i København og omegn

"Vi sætter stor pris på, at vi har faste medarbejdere tilknyttet, så vi kan slappe af i vished om, at alle rutiner opretholdes og eventuelle særlige aftaler huskes fra gang til gang."

Kim, Profil Optik

Det handler lige så meget om det ydre som det indre, når en bygning skal fremstå flot og sund.

Dine gæster og kunder danner sig et førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed, institution eller beboelsesejendom, når de ankommer. Især algedannelser og graffiti er skæmmende for bygningen og afspejler oftest ikke det indtryk, man ønsker at give sine gæster.

Du kan få hurtig og professionel hjælp fra Hebo Rengøring til at fjerne både alger og ufrivillig udsmykning, og vi hjælper også gerne med forebyggende behandlinger, der gør det nemmere at rengøre facaden på sigt.

 

Vi udfører facaderengøring mv. overalt i København

Vi kommer overalt i København, til høje som lave opgaver! Har du en høj facade - fx på en etageejendom - medbringer vi selv lift. Den kan leveres fra dag til dag og er uundværlig for at kunne nå alle højder, hjørner og kroge - også når det er tagrenderne, der er stoppet til og trænger til rengøring.

Og du behøver naturligvis ikke være nervøs for grundvandet, når vi arbejder med vand og rengøringsmidler på din ejendom - alle vores produkter er af høj kvalitet og skånsomme for miljøet.

Ring til Bo på 33 11 33 30 og få et uforpligtende tilbud!

 

Vores rengøringsteam til facader m.m. består p.t. af:

Rengøring af facader - Thomas

Thomas

Rengøring af facader - Kim

Kim

Rengøring af facader - Andreas

Andreas

Rengøring af facader - Samuel

Samuel

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.